Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. NEJ.

Daniel åkte ut. HUR TUSAN KUNDE HAN ÅKA UT??? HAN SKULLE JU VINNA!!! Vem ska nu vinna hade dom tänkt? VEM?? Jag är svinigt upprörd må jag säga. Mina finalister åker ju ut! Men jag ska iallafall köpa hans album när det kommer. Det måste komma. Han är ju för tusan bäst.

Jag har nya önskningar på min önskelista brudar.
Alla moneybrothers album :)

Alltså:
-Blood Panic
-To Die Alone
-Pengabrorsan
-Mount Pleasure

Idag på min sjukdag har jag gjort lite julrum på Åhléns hemsida. Skitkul tidsfördriv. Jag gillare!

Dagens låtar: Alla med Frou Frou. Speciellt Maddening Shroud, Åh, hon är så bra! Jag gillar hennes musik jättemycket.

Klart slut.

Hemma

Idag fredag var jag hemma, lite förkyld. Men jag bestämde redan på torsdagen att jag skulle vara hemma nästa dag, så då sov jag länge och kände mig bättre på morgonen. Sömn är typ bästa medicinen mot förkylning.

Dagen hittills har spenderats mestandels vid datorn. Jag och mamma har kollat på tyger till nya gardiner in the livingroom. Jag vill ha typ alla från marimekko. Och det finns en kollektion som Jenni Tuominen har designat, and I wan´t it so bad. Speciellt skrivboken. Det är isbjörn. Jag älskar isbjörnar.

22801-114
Men vill ju typ svimma eller nåt.

Förkkkyld.

Jag är påväg att bli förkyld. Jag måste kurera mig, för i helgen är det massa dans och det vill jag inte inte missa. Jag ska sova skitlänge den här natten har jag bestämt. Ska gå och lägga mig typ nio eller nåt. Men först måste jag göra klart himla musikskiten. Därför kan jag inte skriva något mera. Men jag ska avsluta med en kär gammal bild.
 
22801-92

Åh, glass. jag saknar dig så. Jag fick nämligen inte avsluta min Ben & Jerry´s glass. Någon åt upp den.


Vissa har det, andra inte.

Innebandyturneringen som jag hade fruktat var helt okej. Det gick ju kasst själva spelat och vi förlorade mot åttorna och niorna, men vi vann mot sjuorna, yes yes yes. Eller det blev oavgjort, men de hade ju faktiskt två handikapp poäng. Men egentligen vann vi med två poäng. Nu ska jag fara in till staden och göra lite ärenden. Jag skulle sjunga på Jazzomat idag men Åsa var råsjuk, så hon konde inte kompa mig = det blev inte någonting.

Shit jag längtar till streeten. Jag har inte dansat street på två veckor! Gaah. Nu ska jag gå och göra mig stadsredo. Bye!

22801-113

Min varma macka som jag åt på symfoni. Den var så smarrig! Symfonis varma mackor är bäst.

Det tar aldrig slut!

Nä, jag måste blogga liite till idag. Tre inlägg på en dag. Rekord.
Det värsta är att Christoffer blev så sjukt ledsen när han åkte ut. Han såg så sorgsen ut. Det gjorde helt ont. HUR KUNDE JAG INTE RÖSTA PÅ HONOM?? Bläää.

Men nu till en lite rolig sak som hände på moderna idag. Eller vänta...ska jag berätta här på bloggen eller ska jag berätta live imorgon? Hm. Jag berättar live imorgon. Hahaha. I´m so cruel. För det är väl ingen utomstående än de ur min kompiskrets som läser denna lilla blogg ändå? Eller? Kommentera om jag har fel. Vilket jag är 99,9 % säker på att jag inte har.

Frisyrer.

Jag är rätt förargad men jag ska ändå göra mitt frisyr inlägg som jag har tänkt på ett tag. Bara för att jag har tagit kort på diverse av mina frisyrer som jag har skapat.

22801-101
Den första är en bakåtvänd inbakad fläta som blev ganska ful. Men lite cool.
 Fulsnygg är ordet. :) Jag svarade just i telen när jag tog bilden, så det är inte 
ett fejk-jag-håller-i-en-telefon-kort.

22801-102
Min fläta.

22801-108 
Jag rullade förrförra onsdagen mitt hår alldeles själv. Nöjd var jag. :)

22801-103
Såhär blev resultatet. Helt ok. Men inte riktigt som jag hade tänkt :P

22801-107
Här är fiskbensflätan som Elina gjorde på Elin. Tjock och snyygg :D

22801-106
Här är fiskbensflätan som jag gjorde på Elin. Ganska tunn och lös. Men fin tycker jag!

22801-104
Såhär krulligt hår hade jag idag när jag kom hem från dansen och släppte ut min knut!
I´m a clown-pirat. Aaarrrgg.

Imorgon är det studiebesök på gymnasieskolan. Ska bli trevligt.

Och här kommer en liten före-och-efter grej. :D Jag har putsat mina nylagade stövlar.

Före:

22801-109 

Efter:

22801-111 

Fina va? Åh, vad jag har saknat dom.

NOOOOOOO!!!

CHRISTOFFER ÅKTE UT FRÅN IDOL!!! SKANDAL!! Varför kan inte svenska folket rösta rätt? Och varför röstade inte jag rätt? Jag trodde ju att han skulle gå vidare så jag röstade på Daniel så jag fick höra vad han sa på telesvararen. För jag röstade på Christoffer förra gången så då visste jag ju redan vad han sa. Fy tusan alltså. Jag känner så dåligt samvete. Mattias är ju ingenting jämfört med Christoffer. Christoffer är så underbar och fantastisk. Jag fällde nästan en tår för hans skull. Nu är jag deppig. Men troligtvis och förhoppningsvis kommer han att få en sångkarriär ändå. Annars blir det spö.

Det mest irriterande är att jag har "Man ska ha husvagn"-låten på huvudet.

Så går en dag ifrån vårt liv och kommer aldrig åter.

JAG HAR FASTNAT MED FOTEN I SKON!! JAG FÅR INTE AV MIG DEN!
När jag kom hem, fick jag galant av mig den högra skon, som annars brukar tjorva eftersom dragkedjan är sönder, men när jag skulle få av mig den vänstra så märkte jag att hällan var borta! Och nu har jag stuttit och slitigt i tjugo minuter!! VAD SKA JAG TA MIG TILL? Tänk så får jag inte av mig den. Tänk så måste jag klippa sönder hela skiten. Men det skulle vara rätt åt de fula, dumma stövlarna. GAGAGAAHAHAGA.

Kalvlägg.

Jag känner att jag är trött och borde inte sitta här och blogga. Jag är trött i kroppen och i huvudet och kanske i själen lite också. Jag har fått världens finaste klänning, men jag måste byta den för att det är sönder i en hälla. Jag ska göra det imorgon hade jag tänkt. Alla helgons dag. Men smedjan har ändå öppet till fyra. Tur för mig, men inte så tur för alla smedjanarbetare. Funderar på om jag ska köpa den där aldeles för stora tröjan från Lindex, nu när jag har jobbat lite. Men de pengarna kommer ju inte förän tjugofemte december. Så det dröjer ju ett tag.

I går var jag, Elina och Klara på bio och såg Stardust. Den var sjukt bra. En liten favorit kanske tillochmed. Mysig och rolig och spännande var den. Perfa.

Såg också på Uppdrag granskning den kvällen. Åk inte på språkresa med EF säger jag bara. Jag orkar inte skriva ner allt skit det företaget har gjort. Ett skitföretag.

Nu ska jag strila sen ska jag SOVA.

Ps. Sam åkte ut ur Idol. Helt rätt. Jag gillade inte riktigt honom. Och det känns som att de andra deltagarna inte kom överens med honom heller, men jag kanske har fel, det var bara en vibb jag fick. Och Andreas är ju bra på att sjunga och så, men han spelade ju över fruktansvärt med sin fru innan låten. Pinsamt. Tycker jag.


RSS 2.0