Öhö öhö öhöööö!!

 Jag hostar och nyser och snorar. Lite förkyld är jag. jobbigt, får se om jag går till skolan imorgon, men jag har ju första dansen imorgon! Kanske lite fult om man inte kommer första dan..det ger ju inte så bra intryck på läraren precis...hm.. svårt värre.

Idag har det varit ganska kul i skolan.  Jag har skrattat ganska mycket. :D och jag fick smaka lite god kaka av J. Plus! att jag fick en halstablett av H och då kändes det lite bättre i min onda hals. På hemkunskapen skulle vi sriva ner lite saker i ett block som vi fått med en penna men jag hade min i skåpet, så jag skulle springa och hämta den och då sprang jag in med handen i dörrkarmen! Jag vet inte riktigt hur det gick till men ont gjorde det. men det kändes så himla komiskt att jag började asgarva :D sen sprang jag och hämtade min penna.

Ikväll är det Idol i ume! det ska jag lungt se :D Idol är så bra! Men stackars den färgglada tjejen igår som började tjafsa med juryn fast hon inte sjöng bra.. men men :P Och ikväll ska det vara med en tjej som förra året gick i min skola :D hon gick vidare till sthlm, men inte längre :( Hon är bra på att sjunga.

ps. rubriken skulle föreställa hostningar, för er som inte förstod det :D ds.

Maxi.

Idag har jag faktiskt varit och handlat med mamma på ica maxi. Det var ganska trevligt. Vi köpte peter jöbacks samlingsskiva. Han är otrorligt bra på att sjunga och han är himla snygg. ;P Ibland kan hans röst vara lite mesig men den är fin.

Senare hoppas jag på att nåt kul ska hända :D  jen och lelle var förbi men vi ska ses senare när jag och bror har ätit. Vi ska äta pommes och lövbiff. Jag har inte ätit pommes hemma på jättelänge. Det ska bli gott.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu kom jag hem, jag har varit med en massa goingar. det var ganska mysigt, vi bara gick runt och pratade. och det var skitmörkt.

Dagen.

idag slutade vi skolan tidigt. vid tolv typ. sen var jag lite med E och K, vi hade det trevligt men vi tappade bort varandra en stund men sen fann vi varandra igen :D sen for vi hem och jag åt lite middag.

jag såg på So you think you can dance?. Dom är otroligt bra på att dansa! Det ser så himla coolt ut. så vill jag kunna dansa. nån gång. i mitt liv.


Ispiration.

När jag kom hem från skolan hade jag fått den första tidningen i min prenumeration. Damernas värld. Det är faktiskt en jättebra tidning med fint mode och bra repotage. Där i fanns det jättemycket fina saker. Men typ alltid svindyra. Men det hindrar mig inte från att få inspiration. Mycket bra läsning. Sedan fick jag ett tips av K om en bra blogg. Jag gick in på bloggen och där fanns jättefina bilder och jättefina kläder. Snacka om att bli inspirerad. Lite senare tog jag, K och J värsta fina bilderna ute i naturen. Vi var hur snygga som helst och bilderna blev jättebra.


RSS 2.0