Clothes..

Detta blir ett klädinlägg, eftersom jag har varit inne på mytheresa.com och tittat på rean. Och även ifall det är rea kan man ju aldrig få dessa ursöta bakelser, men jag suktar och visar upp dem här på bloggen så ni kan börja sukta ni också. Släng in en kommentar om du vill veta var de kommer ifrån, orkar inte skriva alla.

22801-12522801-12422801-12322801-12122801-12022801-11922801-118

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!
Tänk om man sen kunde få Gwens hår också... då skulle allt vara fulländat.

22801-122

Harry Pottaaah

Jajjemänsan. Nu är den sjunde och sista Harry Potter-boken utläst. Jag har varit i liksom en trans, där varje ledig stund har gått till harryläsning. Jag måste säga att den var verkligen bra. Skitbra. Men nu är det så vemodigt att ha läst alla och att det är slut. Men då får man väl läsa om alla igen eller nåt. Men det känns lite meningslöst eftersom man vet hur det slutar. Men nu längtar jag till filmerna!

Imorgon klockan tolv är det ett nytt år. Det blir kanske ett bra år. Hoppas jag. Det blir Sthlm iallafall! Jag har snott lite grejer från Lindas blogg. Nämligen två listor. Länge sedan va?

Pommes frites - Bröd
Oliver - Champinjoner
Ost - Skinka
Pizza - Popcorn
Idol - Top Model
TV - Musik
Dans
- Sång
Sylt - Ketchup
På gröt: Kanel - Socker
Tomtar
- Påskkärringar
Lucia - Tärna
Pepparkaka - Knäck
Sommar - Vinter
Flygplan - Båt
Hallonbåt
- Lakritsbåt
IdolMarie - IdolAmanda
Bada i pool - Bada i havet
Fullkornsmakaroner
- Vanliga makaroner
Gymmet - Soffan
DVDbox - Serien på TV

Haha
Jag och Linda svarade typ olika på varje :D

Nu en sånhär 2007-lista.. typ

Årets...

Aldrig gjort förut: (något som jag har gjort 2007?) Isåfall. Börjat dansa Street och Modernt. Lärt mig gilla LOKA.
Nyårslöften: Leva ett sundare liv och tänka på MIN HÄLSA!
Död: Min mormors syster dog i år.
Land: Jag var i Grekland i år! Och här hemma i Sverige har jag också spenderat en del tid...Och nu kom jag på att jag har varit i Frankrike också!
Lärdom: Jag vet inte....Massa matte och bajja. Och att Frou Frou och Imogen Heap är samma person!!
Framgång: Jag har utvecklats inom dansen rätt mycket :D
Skada: Jag skrubbade knät på GRUS!
Köp: Hmmmmm......Alla saker jag köpte i Grekland, Spec min klänning, och en massa andra grejer.
Slöseri: ÖÖÖÖ....Bowlingen i Grekland...
Glädje: All Dans. I´m a dancefreak.
Kär: Jag har varit lite småförälskad i lite olika pojkar, men aldrig blivit helt kär. Inte ens förälskad när jag tänker efter.. Intresserad är ordet. :D
Jul: INTE HEMMA! Men hos mina kussar, väldigt trevligt.
Program: HEROES, IDOL och VÄNNER
Födelsedag: VAdå? Årets födelsedag? Alla har väl fyllt år i år? ELLER WHAT?
Datum: När vi for till Grekland, När jag konfirmerades (midsommarafton) Visst var det i år vi var på Salem Elina? eller?
Må bra: ÖÖÖ. Dansen får mig att må bra. Jag vet att jag tjatar. Men det är så.
Kändis: Gwen Stefani. Hennes hår är den vackraste i hela 2007. Bara så ni vet.
Saknad: Min ålder. Jag saknar att jag inte är 19. Eller kan man sakna nåt man inte har varit? Jag vill antingen vara 3 eller 19. Välj. Men ge mig nåt.
upplevelse: Versailles! Det var störtcoolt. Och all dans, vårshowen, och Greklands resan!

KAAJAHAH. Jag hoppas att denna lista gjorde att ni fick reda på något som ni inte visste om mig, men det tvivlar jag på.

Julen är idag också.

För det är ju juldagen. haha :D

Själva julafton var som vanligt en mycket trevlig upplevelse. Väldigt smarrig mat, trevliga människor och julig miljö :) Sen blev det också lite trevliga julklappar. Bland annat en slalomhjälm. Som jag tycker väldigt mycket om. Å vad jag hade tänkt skriva en massa om Gwen stefanis snygga hår i videon Early Winter och en massa annat men det får bli en annan gång! Plus att jag fick den sista Harry Potter boken, så denna blogg kommer nog ligga i koma ett tag framöver! :D hahaha

Imorgon ska jag på mellandagsrean och spendera lite julklappspengar. Yea yea.

22801-117

GOD JUL

Imorgon är det en alldeles särskild dag. Dagen då Jesus föddes, också kallad julafton. Det ska bli sjukt mysigt och trevligt. Speciellt maten. Åhåh. Men just nu är jag så mätt och löksmakig i munnen, att jag inte är sugen på något alls. Förutom kanske en minttablett. Idag har jag stigit upp och fixat mig, sen for vi till EFS kyrkan och där var det typ en musikgudstjänst, helkul. Och sedan sjöng min farfars bror, som är åttioen år, O Helga Natt. Det var sjukt bra. Sen for vi till mi tia och fikade. Gott.

Korv i ett korvarskinn.

Imorgon är det lucia och vårat luciatåg i skolan har typ övat en och en halv gång och 0% av den tiden har vi övat ingång i aulan. Jag ska gå upp klockan sex imorgon för vi ska lussa. Shit vad jobbigt. Men kul.

Jag måste bara medela att jag har köpt världens skönaste skor och att jag har startat ett nytt bloggexperiment. Så denna blogg kommer stundvis vila litegranna, men det gör den kanske redan haha!

Long time no see.

Idag har jag inte satt min fot untanför dörren. Jag har läst och läst och nu är den utläst, Harry Potter och Halvblodsprinsen. Åh. Säga vad man vill om Harry Potter, men nog är den en läsupplevelse! Jag var helt fast. I typ en vecka var det bara skola, läxa, dans, läsa. Det känns som att jag inte har varit inne här på datorn på hur länge som helst. Men det var lite jobbigt att redan veta att Dumbledore skulle dö, det var ju en person som i somras råkade avslöja den lilla grejen. Det var lite jobbigt att läsa ut boken. Jag liksom saknar den nu, för jag var helt uppfylld. Men nu har jag ju sjuan att se fram emot!  Vi har den på engelska, men jag tror inte att jag orkar läsa den, jag vill ha den på svenska, så kan jag läsa den engelska sen. Jag är rädd att jag inte kommer fatta och dra någon slutsats som inte alls stämmer och då är man ju helt lost! Aja. Bra bok iallafall. Hon är en riktig klippa på att skriva J.K Rowling.

22801-115

Bra illustration också.

Och Marie vann idol också. Jag hoppades en smula mer på Amanda tror jag faktiskt, men men. Daniel var ju den enda värdiga vinnaren. Avundsjuk blev jag på den som vann dejten med honom. Inte för att jag ens hade försökt, då hade jag nog blivit ännu mer avis. Men ändå. Lyllo liksom.

22801-116

Han är så cool.

Jag måste införskaffa nio stycken julklappar och två av dem är avklarade. Jag har lite idétorka. Plus att jag och bror ska köpa sex julklappar till våra kusiner också. Men det är iallafall skönt att det är jullov snart. Denhär veckan blir väl slutspurten antar jag. I skolan alltså. Nåt prov och nån rapport och sedan, frihet. Shit vad jag längtar. Jag är sjukt skoltrött.

RSS 2.0