Arton dagar sen.

När jag var hos mina kussar kollade jag i en sån där gammal "Så funkar det!" Bok, som var jättefin. Jag var tvungen att ta ett par bilder med min skraltiga mobilkamera, men kolla!

22801-135
Kolla in den söta vita baskern, den gröna, söta kappan. Plus att de har sina
böcker i rep! Hur härligt som helst!

22801-134

22801-133
Här visar de en bild där man kan ta reda på vad sakeroch ting är genom att
 lyssna på ljud. KVACK, eller LUNCHEN ÄR KLAR! Tillexempel.


22801-131
Jag skulle ju lätt vilja ha den här outfitten, kolla in frillan liksom. Helt perfekt.

22801-130
BREE VAN DE KAMP!!

22801-128
Om jag skulle klippa mitt hår kort skulle jag kanske klippa typ så här.
Så fin rosett.♥

22801-132
"Sådana här badkar använde egyptierna för 3000 år sen. Ser ganska moderna ut!"
Hahahaha :D

Det spekulerades också lite om hur framtiden skulle bli.

22801-136
"Kommer vi FÖDAS mer fullvuxna?"

22801-129
"Jag skulle leverera en ny lever." "Tack så mycket!" Hahahahahaha

Jag har sparkat till skolan de senaste två eller tre...två tror jag, dagarna. SKITBRA! För det går helt fort.


Lalalaaleh.

Soundtracket till Arn, som Laleh har skrivit är himla fint. Snö. Det fastnar på hjärnhinnan och sitter där kvar.

Jag har läst ut en bok som heter Anna d´Arc. Den var sjukt hemsk. Är det någon som har läst den? Fy alltså. Den var liksom bra, men ändå ångrar jag lite att jag har läst den. Eller nej det gör jag inte. Den var bra. Men lite sjuk. Den innehöll helt otroligt sjukt elaka människor.

Igår var jag ute och åkte längdskidor. Jag var värsta Charlotte Kalla och suuusade fram i spåren....heh nä, jag är ingen snabb skidåkare kan jag säga. Tvärt om. Men det var skönt att komma ut! Och spåren var helt nya, det var typ bara en före oss osm hade varit där.

22801-127

Jag funderar på att lägga ner bloggen, eller lösenordsskydda den. Min vardag är nog inte den roligaste läsningen skulle jag tro!

Let it snow let it snow let it snow.

Nu snöar det stora flingor utanför fönstret. VÄLKOMMEN SNÖN! Jag hade ju tänkt åka helt mycket skidor på jullovet, och jobba helt mycket också, men det blev det ingenting av med! Aja. Jag klarar mig ändå. Men jag längtar sjukt mycket efter att börja träna igen. Har degat hela lovet, förutom ett spinningpass som jag följde med på. Det var svinjobbigt. Vi skulle köra intervaller och hålla på. Det var endast jag som var nybörjare av alla i salen. Lite pinigt, men det sket jag i.Jag hängde med och gjorde som ledaren sa hela passet förutom de sista tio minuterna. Jag orkade helt enkelt inte "BACKE!! TRE FYR FEM SEX, OCH SIITT!!!" Vadå backe? FY. Jag ska gå nån till gång när jag har kommit in i dansträningen. Och så ska jag gå med en annan ledare. Hon var inte den bästa. Men det var skönt att ha gjort det iallafall. heeh.

Nu ska jag kravla mig ut ur pyamasen och i ett par kläder.

AJKIIEA

Idag var jag med Klara och sus padres på IKEA. Jag köpte bland annat ett smyckesträd, tyg till tygpåse, plus blandade saker till min familj! Det var en bra resa. Skönt att sova i bilen på vägen hem, men jag hade lite svårt att få till rätt ställning för nacken, men det gick bra. :D Klaras familj har köpt en ny bil! En Volvo. Den är helt fin och fräsch. Sen hittade Klara också ett jättejättefint skåp, ett sminkskåp. Åhåhåh. Jag vill ha det så mycket.

22801-126
Inuti detta skåp finns massa lådor och speglar på alla sidor. JAG vill ha. Nu. Please.

Bajsbajs.


RSS 2.0