Lördagsrock.

Jag och klara var i stan idag. Först shoppade vi lite. Vi fyndade varsin tröja för TRETTIO KRONOR på indiska. VÄRSTA fyndet! och sen köpte jag ett armband och present till modern. Eller en sak som jag behöver för att göra en present till modern. Sedan gick vi till ebeneser (Där frida och david var och spelade.) det var nåt 50-tals band som började spela. Lite kula var dom, men...ja iallafall. sen var det ett band som var lite lika The sounds som spelade. Dom var jättebra. Fast före dom tror jag att ett annat band spelade, som var från pajala. eller så var det dom som var från pajala, hm. Jag vet inte faktiskt. Men Sen spelade iallafall det band som Henke är med i. Det var Bra. Dom var heta :D Baladen på slutet tror jag var bäst, kanske. Men dom som var lite lika The sounds var bäst på hela konserten. Helt klart. i slutet kom det upp några killar med hår till midjan, Sådär slitet. Den första låten som de skulle spela sa dom ,hette "The doom has come". Jag tänkte; Hm...metallica-Varning. de började spela. Han headbangade. Jag och klara gick. Dom var skitdåliga. Tyvärr. Jag kan inte säga annat. Men det var kul. Att vara där. 
hejdå. 

Åh, det är natt och på avstånd hörs skratt och man går hem genom stan.

Hjärtat är lite sönder. Jag trodde att det skulle göra ondare.

Jag har inte övat så mycket på kemin. Men så tänker jag " Det är ett av typ hundra läxförhör och dessutom är det inget prov utan ett läxförhör. Jag får göra bättre ifrån mig på alla andra." Men jag vet ju inte ens hur det kommer att gå på förhöret. Kanske det går bra. eller inte. Det får man se. Det är en sån hets på att få bra på läxförhör i min klass. Lite jobbigt. Men skitsamma om jag har dåligt på dethär lilla fjuttiga förhöret! Gah.                               Jag vill ha sommar. Men först lite mera vinter. Jag vill åka till grekland. Eller Australien. Någonstans varmt. men jag vill också åka till Dalarna och se mamma åka kortvasan. Det ska bli trevligt. För då får jag ju på samma gång träffa tremänningarna! Och påvägen hem så ska vi åka slalom någon stans. I funäsdalen. och sedan Ikea.  Sedan i mars sthlm med klaris. Biljetterna är bokade! WOHO! Vi är påväg!

Jag tänker på när andreas sjöng på popkollo, Det var vackert.


En sång.

Nu lyssnar jag på en agnes-låt. eller, en låt som agnes sjunger. Skitbra danslåt. När jag och anna dansade till denna ägde vi allt och alla. Shit, ni skulle ha sett oss. Vilda och vackra. Jag älskar att dansa.
jag skulle vilja få manikyr nån gång. Riktig manikyr, men inte fransk. Jag vill ha vit, röd eller regnbåge. jag skulle vilja ha regnbågsnaglar!! Och så vill jag ha sandys skor. I grease. Dom är så vackra! jag vill ha ha haa dom!  Det vill jag. Jag hade mitt hår uppsatt igår. Jag tycker att jag är ganska snygg i det.
Hejdå.


Helt sjukt.

jag sitter och ser en helt sjuk film. Helt bäng. Nu dödade han henne. Helt sjukt. Hemskt och sjukt. USH USH USH!!

Idag bakade jag kärleksmums. det blev ganska bra faktiskt.. Kärleksmums är ett fint ord. sött och vackert.
jag längtar lite till sommaren. Till att få gå runt i en tunn klänning och hatt. Om jag hittar en hatt vill säga. Jag längtar så tills jag och klara ska till stockholm. We will shop til we drop.

Jag orkar inte skriva mer nu..vart lite nere tror jag..


En Underbar Vecka.

Dag ett: Jag gråter, längtar hem. I hemlighet.

Dag två: Börjar tycka att detta är kul.

Dag tre: Känner alla (mer eller mindre) bra. Tycker det är jättekul.

Dag tre: Älskar människorna och stället.

Dag fyra: Lär mej mer och mer. Älskar stället och människorna.

Dag fem: Samma som dag fyra.


Dag sex: Samma som dag fem och fyra. Skrattar så att jag gråter, dels för att vi ska åka näst-nästa dag och för att vi skrattar så mycket. (skuggfigurer)

Dag sju: Gråter för att jag ska åka hem nästa dag, Ej i hemlighet.

Dag åtta: Gör och ser en konsert som är så himla bra att alla i hela världen borde bli helt prilliga för att det är så bra! Gråter lite, åker hem.


De flesta vet vilken vecka som jag har skrivit om. Popkollo. Det gav mej så mycket! Blandannat Nya, fina vänner (det är inte stövlar jag skiver om) -Vänner för livet, Som är så underbara och omtänksamma och duktiga! Det gav mej kunskap då kunde jag inget bra på gitarr (förutom kyckling-polka såklart! ;D) Och nu kan jag spela Luka-låten! ackord alltså. Sesamnuggets, det är typ som kycklingnuggets fast vegitariskt. Skitgott!   popkollo var så bra, en massa kärlek, skratt, tårar och practise I en stor saftig gryta.

Tack så mycket  Klara för att du övertalade mej att åka med dej dit. Tack för att du finns, för att jag kan prata med dej om typ allt. Du är så bra och får mej att känna mej glad. Du har en så bra stil, bryr dej inte om vad andra tycker. Jag beundrar det. Vi kommer att ha så himla kul i Stockholm!  Älskar dig min underbara vän.


RSS 2.0