WOWOWOWOWOWOWWWWWWWW

FYRA PERSONER LÄSER MIN BLOGG! OH MY GOD! Nä. Jag vet faktiskt misnt två andra som läser och jag menade att alla som läser denna blogg typ en gång i månaden åtmistone, kunde slänga in en kommentar där nere. Så ta er i jättekragen och ryck upp er nu.

I helgen har jag varit på pdol. Piteå dansar och ler. Det var mestadels skitkul.
På torsdagen var jag och Klara bara en kortis och såg Kristian Anttila.
Efter spelningen (som var bra men skitlite publik = astråkigt) så skrev han sitt namn på mitt ben.


Sedan åkte vi hem.

På fredagen tog jag ledigt från jobbet de sista timmarna och jag och Klara satte oss på en festivalbuss. För vi hade inga hjärnor då. Festivalbussen kostade nämligen HUNDRATJUGO kronor!!! Helt vansinnigt! Och det gick vanliga bussar som kostade trettiofem kronor!! Vad tänkte vi på???? Varför åkte vi inte samma buss som vi hade åkt dagen innan? Sjukt, sjukt sjukt sjukt. När vi kom fram såg vi Amanda Jenssen. Nog var hon bra men hon avslutade nästan varenda låt med BA! Eller alltså tvärt liksom. Ni vet när någon hoppar och så slutar musiken. Tvärt alltså. Väldigt markerat. Och irriterande. Eller det kan ju vara snyggt på vissa låtar, men inte låt efter låt.

Sedan när Amanda hade avslutat sin konsert smög vi fram och ställde oss näst längst fram. Och där väntade vi rätt länge. Medan vi väntade kom Elin och Josefin och deras två kompisar. Så vi satte oss ner en stund och väntade tillsammans. Och sen slog kockan halv elva och då kom han in på scenen. Håkan Hellström. Och han var så bra. Men jag kände inte att jag fick ut allt av spelningen. Han var bättre förra gånmgen jag såg honom tror jag bestämt. Han spelade inte Försent för edelweis. Och det var så fruktansvärt packat i publiken att man kastades runt och jag tappade bort elin och hamnade någon meter bakåt tillsammans med Josefin och Klara. Som jag höll hårt fast vid. Men där var det lite bättre. Rum för dans tillexempel.

Men jag missade en av mina bästa håkanlåtar! Han spelade Vi två, sjutton år och jag märkte inte det! Pågrund av att alla bufflade på som bufflar hela tiden. Fruktansvärt irriterande.
Men bra var det iallfall. Fast förra gången hörde jag allt mellansnack och alla låtar. Då var det ännu bättre.
Sedan gick vi och drack vatten och sedan köpte jag och Klara palt. Det var fruktansvärt gott. Och Josefin köpte lite pommes. Sen gick vi och såg Hamngatan. De var också bra. Synd att vi inte hann höra extranumren. För då väntade våran hemskjuts.

På lördagen såg vi Those dancing days, Jonas Game, Maggnus Uggla och Moneybrother, som förövrigt är sveriges hetaste man enligt mig. Allt var typ bra. Speciellt moneybrother och those dancing days. och Jonas game lite också.

alltså jag har skrivit på detta inlägg hur länge som helst för jag har pausat mitt i och gått iväg, sovit, ätit, jobbat och massa annat, så det har typ tagit ett dygn att skriva! Men nu har jag bestämt att jag har skrivit klart. så.


Dream a little dream.

Inatt hade jag en jättefin dröm. Den fastnade på min näthinna och spelas upp där hela tiden, om och om igen.
Vilken tur att man kommer ihåg de fina drömmarna! Då blir ju vardagen en gnutta trevligare. Fast min vardag idag var väldans trevlig. Kanske berodde det på drömmen. Kanske på trevligt folk som var runtomkring mig. Jag hade en till dröm inatt också, som jag ska berätta om. Jag bodde i mitt vanliga hus, fast nu låg den i en lite större stad med butiker och lägenheter överallt. Jag gick in på Wayne´s coffee och där köpte jag en kopp te och en varm macka. Men när jag hade beställt och fått mina saker kom jag på att jag inte hade börsen med mig. Så jag frågade ifall jag fick spara mitt fika där och springa och hämnta min börs. "Jag bor bara några meter bort" sa jag och pekade på mitt hus som stack upp över taken. "jaja, hämta den då" sa kassörskan och var svinsur.

Så jag sprang ut och skulle hämta den, men jag hittade liksom ingenstans. Sen jag knackade på en dörr som var typ en meter ovanför marken. Sen öppnade jag och klättrade in i en jättefin överklasslägenhet som en gammal överklassdam ägde. Hon blev jättebestört när jag kom inklättrande i hennes salong som såg lite ut som i Titanic, blommiga och guldiga tapeter och glansigt guldigt överallt, och hon utropade "men vad är detta! Du kan ju inte bara klättra in i min lägenhet!" Jag tog ingen vidare notis om det hon sa utan frågade "varför är dörren så himla högt upp?" Hon svarade någonting om att lägenheten förut hade varit ett bibliotek eller nåt. Sedan gick jag vidare och såg att hon hade, inuti lägenheten, en hiss! I hissen stod ännu en dam och hela hissen var blommig och guldig. Plus att det fanns en klocka i den som såg ut som den i Titanic (på öppna spisen där Mr. Andrews står i slutet och ställer om den). I hissen alltså. En guldklocka. Sedan hittade jag plötsligt min börs.Så då gick jag tillbaka till Wayne´s coffee, men då hade teet hunnit bli kallt. Sen bytte sov jag lite till och sen bytte jag dröm till den fina.

En sak glömde jag att skriva i mitt förra inlägg. Jag uppmanar alla som läste det inlägget och har en egen blogg att göra detsamma! Skriv om något du kan eller tycker om eller har, som du tycker är lite pinsamt. DO IT!
Sen har jag ett annat krav på er läsare. Eftersom ni är en ytterst liten skara så kan ni väl lämna en liten kommentar om vad ni heter och om ni har en egen blogg? Mer än så begär jag inte. Ni behöver inte komma på någon cool kommentar som man kan skratta åt eller nåt. Och den behöver inte vara ett dugg djup. (eftersom denna blogg varken är rolig eller djup)

Såhär skulle min kommentar se ut:
Namn: Moa
Blogg: maoa.blogg.se
Kommentar: Jag heter moa och jag läser din blogg.

DET ÄR INTE SÄRSKLIT SVÅRT. Så kom igen! Fatta pennan och skriv så det glöder! / KPlover_92

Pinsamt.

I detta inlägg tänker jag avslöja en eller två pinsamma sanningar om mig själv. Det är på tiden att ni får veta lite onödig och pinig fakta om fröken Moa.

Okej. Jag kan hela texten och melodin till "hejdå-sången" i Nalles stora blåa hus, eller vad det nu heter. Jag fattar inte hur den har kunnat fastna på min hjärnhinna på det viset eftersom jag inte var en sån ihärdig tittare när jag var en liten flicka. Kanske kan det bero på ett par oregelbundna vad-i-all-världen-ska-jag-ta-mig-till-jag-har-så-tråkigt-dagar då jag har suttit framför teven och det enda som intresserade mig var Nalles stora blåa hus. Det är så vackert i slutet när månen Luna och Nalle sjunger hejdå-sången tillsammans med höjning och allt, trots att Luna har bråttom att fara upp i himlen igen och titta och lysa på folk. :' ) Så har du svårt att sova är det bara att slå en pling så kan jag komma och sjunga hejdå-sången (eller Vargsongen för all del) för dig.


En annan sak jag kan helt utantill är TEAM ROCKET´s ramsa som de kör varje gång de dyker upp i programet Pokémon.
Och det är samma sak med det programmet!! Jag har inte ens varit särskilt intresserad av pokémons. Hade aldrig några kort eller figurer. Den enda jag kunde namnet på var piccachu eller hur det nu kan tänkas stavas. Men jag tror att om jag hör något ett par gånger så etsar det fast sig. Jag har lätt att lära mig texter och sånger utantill. Ibland är det asbra, när man ska komma ihåg en text eller så, men oftast så lär jag mig bara de texter jag inte ens behöver lära mig. Som tillexempel dessa som jag just har redovisat för er, eller typ sången Öppnaaa ditt fönster släpp in lite soool glöm den snö som föll i fjoool tänk på rosor och vioool. Jag hatar viol. Eller, hata är ett starkt ord. TYCKER INTE OM. Så ge mig inte en viol om du nu får för dig att ge mig en blomma.



Ikväll var vi och åt hos ett par kompisar. Det var svingod mat och efterrätt. OCH JAG DRACK EN HALV KOPP KAFFE!!!!!!!!!!!!!!!!! Det var vämjeligt äckligt. Eller nu kanske jag tog i lite. Men min fejja liksom skrynklades ihop och jag rös i hela kroppen efter varje sipp av det mjölkblandade kaffet. Ja, jag hade mjölk. Men det får man ha när man tar sin första riktiga kopp. Som tur var hade jag efterrätt kvar när jag hade druckit upp koppen så jag kunde dölja smaken med lite utsökta jordgubbar. Eller det var inte tur. Jag hade planerat det så in i minsta detalj.
Nu ska jag sussa. Och imorgon är det tredje dagen på mitt nya sommarjobb. Det är gött för jag börjar tre.

Ett träd som någon har huggit ner och tagit bort grenarna på.

Försök lista ut den där lilla ordleken om ni kan! Där var jag iallafall i helgen. Med Elina den fina och Klara den rara. Där spelades det bra musik som vi lyssnade på och dansade till. Sen kom johanna också och henne var vi med på lördagen. Det jobbiga var att vi var tvungna att åka hem på lördag natt istället för på söndagen för jag skulle upp och jobba tjugo i nio på söndagen. Det var asjobbigt och jag var trött hela hela tiden och stängde av klockan i sömnen så jag försov mig lite. Åh vad jag önskar att jag hade ork att skriva en massa fint och beskriva festivalen och alla dess bra och dåliga grejer. Men jag har verkligen inte det. Så ni får nöja er med en kass bild av festivalens bästa spelning.


Hot lips

Alltså Pacific! är ju så bra. Jag vill se dem live i sommar men det kommer jag inte få göra. Det är ju lite tråkigt.

Idag har jag handlat i staden. Det var så trevligt! Jag blev inskjutsad av brorsan, som HAR TAGIT KÖRKORT!!, och träffade Elina. Sedan gick vi en rejäl runda och jag köpte ett linne, en t-shirt, tyg, ett par jeansshorts och ett par trosor! Som är assköna by the way. Sen for jag hem och kokade ett ägg, te och gjorde an järnmacka som jag åt upp. Det var smarrigt.

Sedan kom elin och johanna till mig och vi spanade in dansfilmer. Alltså jag blir så sjukt inspirerad. Jag kanske har valt fel gymnasium? Skulle jag ha inriktat mig på dans istället? Jag blir orolig!! När vi satt och såg började det regna asmycket så jag och johanna sprang ut och tog in tvätten. Vips så var mitt fina platta hår ful-lockigt igen.

Nu måste jag hänga tvätt. Sedan sova tror jag.

What!?

Idag när jag vaknade hade världens hemskaste smak i munnen. Den var typ kruttorr först och jag kunde inte prata, och sen när jag hade vaknat till lite spred den sig i hela munnen. Det kändes som om jag kunde mörda endast med hjälp av min andedräkt.

Och nu sitter jag här och häckar istället för att vara ute i solen. Men nu ska det bli ändring på det.

Lite bättre

Även fast allt är detsamma som i förra inlägget så känns det lite bättre. Hur kan det vara så? Inget har förändrats, men jag har som en känsla i kroppen om att allt kommer lösa sig. Det får bli som det blir! Livet är för kort för att oroa sig hela tiden. Fast allt kommer ju skita sig ifall bussarna strejkar.

Nu skit i det.

Jag sitter just nu och knaprar fil och mÜsli för jag är så jäkla hungrig! Ändå åt jag gröt vid åtta och två mackor alldeles nyss.
Idag var min sista dag på resturangen! Faktiskt skönt. Det är så att jag har ett av de bästa sommarjobben för det är roliga människor där och jag får supergod mat varje dag, men äntligen ska jag få sova ut! Ååååh. Men nästa vecka är det sommarkyrkan och då blir det ingen vila inte! Men det ska bli skitkul faktiskt. Jag är så glad över mina sommarjobb.
Nu ska jag berätta en rolig sak! Igår på resturangen kom det in en kvinna med sin man och sitt barn. eller så var det hennes barnbarn, svårt att avgöra. Iallafall hade hon på sig en underbar klänning som brukar kallas för Glada rocken, från marimekko. Jag hade en sådan när jag var typ åtta och jag tycker den är skitsöt. Så jag sa till henne att jag tyckte den var fin och att jag hade en sån när jag var liten. Då blev både hon och jag glad. För jag hade inte tänkt på den där klänningen på jättelänge, heller inte sett en. Men hon hade iallafall en och den var skitfin.
På kvällen, alltså samma dag, hade vi en liten släktmiddag hemma hos mig. Då en av mina tremänningar kommer in genom dörren ser jag att HON HAR PÅ SIG GLADA ROCKEN! Kan ni förstå? Två stycken på samma dag! Hon var så förskräckligt söt i den där klänningen. Jag ska spara min egna så min dotter kan få den. Om jag får en. I framtiden. Shit vad jobbigt om jag inte får en dotter. Vem ska då få alla mina kläder? Va? VA??


Ett paket socker.

Idag träffade jag mina brudar elina och klara och vi for in till staden och tog oss en kopp te. Sedan bar det av till bio och där träffade vi Matilda, Hanna, Elin, Johanna och Johanna. De skulle på samma bio som vi! Helt coolt. Dessutom satt vi typ svinnära alla tre sällskap liksom. Alla hade bokat olika gånger och ändå hamnade alla på rad åtta och nio! Chulo on high, low, flat level. Den film vi såg var Mamma Mia. Den var riktigt bra. När jag var tolv tror jag så jag den på Cirkus i Stockholm. Det var svinigt bra. Jag minns att jag var helt förtrollad efteråt.

Samma dag hade jag varit hos en frisör och klippt mitt hår. Skitkort. Jag blev helt kär i frisören som klippte mig. Han pratade engelska och hette Jordan. Han var skitsöt. Men nu minns jag inte riktigt hur han såg ut. Men jag minns att jag tyckte att han var typ snyggast i Sverige och jag var helt knäsvag när jag gick därifrån. Jag hade inte så mycket hår kvar på huvudet, men var svinigt nöjd iallafall. Och det var snyggt. Typ de första månaderna. Sen växte det lite och jag fick typ hockeyfrilla. Inte en cool snygg sådan som vissa tjejer har utan en ful. Som hockeysnubbarna hade förr. Så jag körde pippilotter i typ ett år och sen klippte jag till det, sparade, och fick värsta långa fina håret. Sen klippte jag av det också. Och nu har jag den frisyr jag har. Typ page.

Nu ska jag sussa.

Blandad bajja.

Ingenting går ihop just nu. Allt liksom spretar åt alla håll. Jag vägrar missa Håkan. Men det betyder att jag måste söka ledigt från jobbet. Och då måste jag isåfall vara ledig tre gånger från jobbet och då kommer mina arbetsgivare att tro att jag är oseriös. Gagaga. F.U.C.K

Architecture in helsinki

Detta är så jäkla bra.







Skulle vara asgrymt att se dem live.

Dansläger

Jag är nu tillbaka i min hemstad efter ett veckolångt dansläger. Det har varit sjukt kul. Jag har dansat i fem timmar varje dag, ätit god mat och träffat roligt folk. Roligaste danspasset var lätt street. Jag sken som en sol efter varje lektion. Vi dansade popping, locking, dancehall och newstyle jack. Alltså. Dancehall och newstyle jack var sjukligt kul. Och lärarna var grymma. Vi lärde oss också lite lindy hop av jokkmokk och Ida :D det var kul. Kommer sakna allt fint folk och danslärarna och själva dansen asmycket.

Orkar inte skriva om allt som hände, men om ni träffar mig någon gång lär jag väl berätta :) Heheheee.

En rolig sak. Min broder har tagit körkort. Så det är ju coolt. Att jag kan åka med honom. Hahaha. Jag blev helt glad när han ringde och berättade! Hade velat vara där och fira :)

Nedan följer lite bilder från lägret.


Mitt, Annas och Moas rum. Jag hade tältsängen som på denna bild inte är utfälld.
Den var så mjuk att jag drunknade i den! Men de sista två nätterna bytte jag och Moa säng.
Moa är söt.


Påväg till kiorren.


En kväll grillade vi.


Anna var svinigt bra på att blåsa bubblor.


Sen lärde hon mig!!!! KOLLA IN STORLEKEN.


Hahaha.


Elin och Moa.


Johans perfekta pinnbröd.


Dubbeljohanna.


Brudarna dansar dancehall. Och killarna.


Elin och Moa påväg till stranden.


Det var en fin strand! Eller typ ett badställe.


Rakel dansar newstyle jack.


The Mo´s battlar. Hahaha.


RSS 2.0