Oscar

Jag kollade lite på Oscar igår. Jag hittade två favoriter bland klänningarna. Och det är inte Cameron Diaz eller Jennifer Garner. Varför har alla bloggare just dessa kändisar? Gulkornen tyckte jag var dessa:

22801-145

Saorise Ronan tycker jag hade en helt ursöt klänning!
Jättefint fall och axlarna var vackra. Fantastisk.


Min andra favorit var denna :

22801-143

Marketa Irglovas klänning var också jättefin.
Speciellt ryggen, som var en kvadrat. Synd
att det inte fanns en Rödamattan-bild på henne och ryggen.
Det hade varit bra.

22801-142

Den här klänningen var också fin.
Keisha Withaker var det som bar den.

Nu ska jag sluta agera modebloggare och gå och packa!

Ha det gott.hhhhahaha

HÅKAN HELLSTRÖM KOMMER TILL PDOL. Jag är lycklig.

Och imorgon ska vi till Stockholm. Jabadabadooo!

Men nu måste jag raketplugga i en kvart, för att sedan packa, se Greys och sedan soova. Jag ska för tusan upp klockan fem imorgon. Hujja.

Jag önskar att jag var bra på att blogga och kunde skriva långa fina inlägg och lägga in fina bilder som jag har tagit själv. Men tyvärr är det ej så och det kanske är det som är anledningen till att jag har ca 6 stycken unika besökare i genomsnitt per dag. Hahaha. Det är nästan roligt.

Jag älskar Säkert!. Speciellt Stetoskop, Någon gång måste du bli själv, och Det kommer bara leda till något ont.

Håkan kommer till pdol!!! Jag är så fruktansvärt gladelir. Och jag ska shoppa så mycket jag bara kan i stockholm. Och dagen har varit bra. Det går bra nu.

Kväll, dag, svag.

Jag har just övat igenom so:n och det tog en kvart för mig att redovisa! Ska det vara så långt? GAGAGA Jag måste korta! Sheet vad jobbigt. Aja. Men nu skulle jag egentligen skriva en recensioi på engelska om Harry Potter and the philosopher´s stone... så jag borde inte göra detta. But still I´m doing it. NU KOMMER JAG INTE PÅ NÅT MER ATT SKRIVA! Tre rader, det är vad jag får ihop. Tre rader.

HALLÅÅÅÅÅ

Om ni inte kan se texten i förra inlägget, beror det på att den är vit. Så om ni markerar den så ser ni vad jag har skrivit!

Igårkväll var jag helt nära att bli magsjuk. men jag blev det inte! Hur skönt som helst. Ikväll är det melodifestivalen. Shit vad det har fått låg status numera. Ingen bryr sig. Inte jag heller faktiskt.

OM NITTON DAGAR FAR VI TILL HUVUDSTADEN. Det ska bli så underbart.
Jag hade tänkt köpa:(Om jag har råd..)
-Fina Klackskor, som man kan gå i.
-Sommarkappa.
-Fin klänning eller nåt, till Anders femtioårsfest.
-SOMMARKLÄDER!
-Jeans.
-Nåt kul, kanske nåt till håret, fint läppstift eller skugga...får se!

Å vad jag längtar till sommaren känner jag nu. Jag vill ha min långklänning på mig.

Det är ett minne som jag har tänkt på de senaste dagarna. Så här är det: Jag är hemma, sjuk eller nåt, och det är en massa snö ute, men solen lyser. Jag har bakat en kladdkaka och kokat en kopp te. Och sedan sitter jag i min favoritfotölj, den med det nya fårskinnet, och läser Påven Johanna, dricker te, och äter kladdkaka. Helt underbart minne. Ett av mina favoriter. Alla som inte har läst Påven Johanna brode göra det. Det är en fantastisk bok.


So sick..

Jag är rädd att mitt huvud kommer sprängas av allt snor som verkar finnas där inne. Snörvel snörvel snörvel.
Jag är också en aning rädd att jag inte kan gå till skolan imorgon, för det är ju nationella. Uppsatsen. Känns lite jobbigt. Men jag vill inte sitta och störa alla med mitt snörvlande och hostande och nysande. Då skulle jag ju störa mig själv också för den delen. Tough.

Igår vad det fettisdagen. Detta var min middag:

22801-137

BRUNA BÖNOR OCH FLÄSK! haha! Jag gillar verkligen inte bönor. Men fläsk är ju gott! Hehe.

Jag bakade också lite igår. Inte vad som helst heller...Seeemlor.

22801-138

Resultat:

22801-140

22801-139

De blev faktiskt skitgoda.

Men nu ska jag fikafasta i fyrtio dagar. Så är det.

Jag har inte ätit nåt salt idag! Jag tror att det är därför som jag mår en aning illa för tillfället. Det är inte skönt. UUUUÄÄÄ Jag hatar att vara sjuk. Dom gjorde säkert svinmycket gott på HKn idag också. Bajja också.


RSS 2.0