The ark.

The ark är faktiskt riktigt bra. skitbra.

Nu är påsklovet snart slut. Imorgon börjar man skolan. Ganska tråkigt. Hm. Jag har elevrådsmöte klockan 8:30 på morgonen och då tror jag att jag får sovmorgon en halvtimme! :D Men jag vet inte. Får jag frånvaro då? Hm. Men jag tror att O skulle ha sovmorgon. aja. Jag ska fundera.

Godmorgon.

Crash.

Igår såg jag på crash. Den är helt otrolig. Först var jag orolig för att jag skulle tycka att den var dålig, för dom flesta säger att den är så bra, så jag hade väldigt höga förväntningar på den, men den var bra. Jättebra. Väldigt berörande. Se den.

Om någon har nån låt med katie melua så får den personen gärna skicka den till mig.

Godnatt.


calacalacuttacuttacuttaeoeeo....CRAASH!

Igår åkte jag, ma och pa taxi.taxichaffisen varen kul typ. Han var rätt ung. Och vi körde i mörkret och rättsomdetvar körde vi rakt igenom en bautastor (jag tror att jag ska börja använda det ordet, det är faktiskt skitbra) vattenpöl! Och vattnet stänkte skithögt upp på sidorna av taxin, och då ropade taxichaffisen ; OÅÅÅÅÅÅH!. Jag höll på att skratta igäl mig. Det var hurkulsomhelst.

I fredags tog plannja basket SM-GULD! Jag och K var där och tittade och det var jättekul :D man blir glad av att vara på basket. OCH vi såg bibliotikarien! Hon satt på läktaren och viftade med armarna när dom gjorde mål. Hon såg rätt kul ut. Hon är väldigt smal och liten. Lite knepig faktiskt också. Men det ska jag inte gå in på. Iallafall så tror jag och K att hon har en son i laget. Värsta coolt :)

och jag ska berätta en till kul sak. Jag har en fläta i håret! den är extremt kort men det är en fläta iallafall ;D jag börjar alltså få lite längre hår! wiiie!

RSS 2.0