Man blir ju lite tåris.

Lyssna på den här texten och njut. Man blir lite tårögd nästan. Lite som när man ser Angus i Wildkids le.


VARFÖR BETALA MER!

Just så står det på biltemas vägg, "VARFÖR BETATA MER!" Inte, varför betala mer?
Vad är grejen med att skriva utropstecken när man menar frågetecken? Varför gör man så? PLUS stora bokstäver?
Samma grej som att Smedjan stavar smeDjaN, har ni lagt märke till det? Otroligt fult!!! FULT!! Jag blir så sur.

Jag vet att jag är hemskt oaktiv här på bloggen men det finns sldrig nån tid att skriva. Typ. Det värsta är ju att jag skriver just nu när jag har som minst tid för jag måste skriva klart en nk-rapport. Jag är ingen bra människa.

Iallafall så har vi fixat så att alla gamla inspelade videos på mig och min bror när vi var små, plus diverse videos som jag och mina kära vänner har filmat. Dessa är så fantastiskt roliga och jag dör lite varje gång jag tänker på dem. Att dessa har blivit till DVDer har mynnat ut i en filmkväll på lördag innehållande just de filmerna. Och, icket att förglömma, Wildkids. Den bästa tv-serien någonsin. Hahahaha. Jag är egentligen bara elva år och heter Ebba. Jag har ljugit under alla dessa år. Därför är Wildkids bästa serien. Så. Nu har jag kommit ut med min mörkaste hemlighet. Nu vet ni.

NYTT ÅR MEN INTE NYTT HÅR

Det nya året har nu tagit sin början i mitt och även många andras liv. Snart röjer vi undan julpynt och granar och pressas ner på en hård stol, tvingade att lyssna på prat om samhällsämnen och historia. Ve och fasa! Men icket än är den stunden inne, och det tröstar mitt hjärta en aning. Vid ett nytt år pratar man ofta om vad man förväntar sig av det nya året och om man är nöjd med året som gått. Jag kan nog säga att jag är mycket nöjd med året som gått. Under tvåtusenåtta gick jag äntligen ut grundskolan och hade ett långt och skönt sommarlov med mycket jobb och musik. Under detta år träffade jag även min kärlek och det var himla trevligt. Han har gett mig mycket tips, bland annat typ tusen olika låtar och artister och band som han pepprar mig med varje dag. Mycket lärorikt och trevligt! :D Kings of Leon har han introducerat litegranna och jag har utforskat deras senaste (?) album Only by the night. Jag fastnade för låten seventeen.

Gott nytt år på er alla! Hoppas det blir fyllt av glada saker och roliga saker och sol.


RSS 2.0