Kluntis och Harry.

I förrgår var jag, Klara, Elina och Jen på Harry Potter och Fenixorden. Jag hade typ fyra timmar innan speed reedat ut den så jag kom typ exakt ihåg vad som hade hänt. Så...filmen fick med typ en fjärdedel av boken. Lite tråkigt, men man fattar ju att man inte kan ha med allt. Men de hoppade över vääldigt mycket!

Onsdag-torsdag seglade min och en annan familj till Kluntarna. Det var väldigt trevligt.

Nu är jag så himla shopping sugen! Jag tror att jag ska fara in en sväng till stan efter jobbet imorgon. Någon som vill hänga på?

Smaka smaka ny meny.

Jag kom just hem från smakningen av den nya menyn på kyrkbyns kök och matsal. Det var fantastiskt underbart gott! Åk dit och ät ät ät! Det var så sjukt mumsigt. Yummy.

Igår var jag och mor i staden och köpte lite saker. Jag köpte ett par örhängen från Thomas Sabo på Boströms ur och guld för farmors konfapresent, och så köpte jag ett par brillor från Blammo. Både örhängena och brillorna är snygga. Riktigt snygga. Tycker jag.

Tjollahoppi!

Livet leker! Allt känns gött. Och det är svinigt skönt att känna så. Sommaren har bestämt sig för att komma tillbaka ett slag. Bra solen.

Jag funderar på att köpa denna när jag har sparat ett tag:

22801-68

Är den bra? Vet någon något? Om ni har nåt tips om bra mobil som det går att lyssna på musik på så låt mig veta. Tack.

En bulle i ugnen.

Idag gjorde jag bullar :D De blev skitstora och mumsiga. Ser ut som cafébullar :D Yummy.


Snyggt.

Jag måste bara lägga in den här bilden. Jag tycker att hon har en snygg outfit, gillar mycket armbandet, väskan och skorna, alltså mest accessoarerna, och dessutom heter hon Moa! Kan det var mer passande? Nej! hahaha.

22801-67

Bild från Stockholm streetstyle.

The Moulin Rouge.

Såg just klar Moulin Rouge. Den är så otroligt vacker och underbar. Jag har typ ont i huvudet av all gråt. Den som inte har sett den borde verkligen göra det. Men jag minns första gången jag såg den. Då hade jag och mamma hyrt den och jag tyckte inte alls att den var särskilt bra. Olyckligt slut och allt. Men när jag såg den en tid senare, på Piteå musik kollo, så föll jag pladask. Jag satt och lipade som en bebis, och den hade bara börjat! Ni vet, i början när han sjunger "Your song". Det är så himla fint. Min tröja blev helt blöt minns jag. Sen dess har jag älskat den filmen.

22801-64

Elina säger just nu till mig på msn att det är typ fyrtio grader där i Grekland. Och här är det så kyligt. Jag satt för tusan med dubbla koftor, filt och tofflor och såg på filmen! I JULI!

Idag firar min kusin och hennes man bröllopsdag. ♥ Grattis!

Jag funderar på att klippa lugg. Vad säger ni?

22801-65

22801-66

Vad sägs? Jag vet inte. Kanske min drömfrilla istället?

22801-57

Nä. Jag vet inte. Men klippa mig måste jag. Även om det bara kanske blir två centimeter.

Värst vad mycket bilder det blev i det här inlägget då. (Luggbilderna från Elle.se Moulin rouge-bilden från google och Gwen-bilden från hennes hemsida gwenstefani.com)


Snyggt hår, snygg kille.

Jag gillar denhär frillan. Är du en pojke och vill klippa dig? Här är ett hett tips:

22801-63

Måste bara tillägga att vi såg en dröm påväg till sthlm från Budapest. Underbara ögon.

Bajsväder.

Nu på morgonen har jag jobbat. Jag har svinbra arbetstider! Från nio till tolv varje dag. Då har ju inte ens kompisarna vaknat! Man missar ingenting! Skitbra. Dessutom, ifall jag inte hade jobbat då hade jag väl antagligen hasat runt i pyamas till tre.

Ska det vara typ tio grader i juli? Ska man frysa händerna av sig när man cyklar typ tvåhundra meter i juli? Ska det vara så? Va? Va?! VA?! Fybubblan vad jag vill att det ska bli varmt. Dom säger att det ska bli varmare på onsdag. Om det inte blir det ska jag tusan emigrera till Grekland. Bye kyla.


Hemma igen.

Skönt att vara hemma efter en sjukt kul och varm och skön resa! Ni som har läst Klaras blogg har väl snappat upp lite av det som har hänt i Grekland. Jag känner precis som hon att jag inte kan få ner allt som vi gjorde där i denna blogg. Fråga mig om det är något ni vill veta!

Istället får ni en bild från min konfirmations outfit:

22801-63

Allt utom skorna från NoaNoa. Skorna är mormors gamla.
Var inte oroliga. Detta ska inte bli någon modeblogg där jag lägger upp alla mina kläder. Promise.

RSS 2.0