Cap Gemini 40 år.

Min far var på jubileumsmiddag i Stockhom i fredags, och han tog hem menyn av maten som de hade ätit.
Tillåt mig skriva ner den här, på denna blogg, så att era smaklökar gör uppror för att de inte får smaka på detta som jag önskar så innerligt att jag också fick smaka.

Förrätt:
Sotad tonfisk med rostade rödbetor och dijonsenapscréme. Kuvertbröd. (Åhåhåh. Allt verkar magiskt, kanske dock inte senapscrémen..)

Varmrätt:
Grillad oxfilé med ragu på kalvbacon, sticklök, champinjoner. Madeirasky och tryffelpotatis.

Dessert:
Ananasparfait på mandel och kanelbotten med karamelliserad ananassallad smaksatt med mynta.

Vad sägs? Jag skulle lungt ha velat vara där.
Nog om det.Om du är i knipa och behöver lite stöd, börja bara vissla!

Idag fyller min kära vän Elina år! Grattis väldigt mycket till dig Elina.

22801-100

Sufjan Stevens

Åh vad jag älskar hans låtar! Och hans mjuka mjuka röst.
Speciellt bra är Flint (For the unemployed and underpaid) och All good naysayers, Speak up!

Jag kollade lite på gästarkivet på P3populärs hemsida.
Där såg jag en bild på Fares Fares. Man, he´s hot!

22801-96

Gillar hans hår.

En annan riktigt het person är Anders Wedin.

22801-97

Slutligen de sista heta personerna för dagen, Daniel Adams-Ray och Oskar Linnros.

22801-99


Hejhoppigalopp.

Idag har tjejerna och killarna i min klass varit på ungdomsmottagningen. Det var bra. Gs faster trädde en kådis över huvudet. Det var roligt.

Jag är sjukt sugen på enkelt mönstrade tröjor som passar perkfekt till jeans.
Denna är fin. Vill ha den utan mamma-mage.

Nu skulle det var en bild här på en PO.P tröja. Men den var tydligen inte en giltig bildfil. Så ni kan ju gå in på http://www.polarnopyret.se/Pages/Showroom/ShowroomProduct.aspx?id=2584 och Se på tröjan för den är fin! Jag skulle också vilja ha PO.Ps eko-långkallingar. De är svinmysiga.
 
Jag tror att jag ska skicka en beställning med mamma till stockholm av Jazzskor.
Vad sägs om dessa?

22801-95

De verkar rätt bra.

Nu ska jag vara snäll coh låta brodern få datorn.

snöelisnöö

Just nu i denna skrivande stund snöar det. Sjukt coolt. Men kallt. Men kul. Snart blir det skidor skidor och åka åka. Hurra hurra!


22801-91

Denna bild tog jag för typ en minut sedan. TITTA TITTA!

Idag var Elinas familj hos oss. De gick för typ en halvtimme sedan. Vi hade det väldigt trevligt och åt godeligod mat. Mucket bra. Idag har jag, Klara och Elina ochså gått på stan en kortis innan jag och Elina skulle och dansa. Jag köpte två baströjor. Typ det boringaste man kan köpa. Aja. Sen gick vi till dansen, modernt, och alla tre moderna grupperna skulle vara där. Jag orkar inte skriva allt vi gjorde, men det var kul iallafall. Modernt är sjukt roligt. 

Igår såg vi Moulin Rouge hos Elina. Det var mysigt. Klara blev lite smått trött och somnade i slutet då jag grät som mest, men det var kanske bara tur. ^^.
Vi hade köpt smarrig Ben & Jerry´s glass. SOm var mycket god, men mycket mäktig. Jag kunde inte äta upp hela, men jag har sparat lite som jag kan ta när sötsuget hugger in. Men seriöst, det är sjukt dyrt. 50 spänn för 500 ml glass! Men den var faktiskt sjukt god. Men nästa gång blir det rockyroad istället. 30 spänn för 750 ml. HAHA!

22801-92

Yummyyey.


SKOL+TRÖTT=SKOLTRÖTT

Jag är trött typ all the time nu. Alla är trötta. Hela tiden. Ibland får man fnitterattck av trötthet. Ibland är man bara seg som en gammal råtta och vill inte le mot någon. Men ibland kan en person lysa upp lite. Då är det ju trevligt.

Ikväll är min kväll helt fri. Jag tänkte att jag skulle plugga lite spanska, men jag beslöt mig för att slappa.

Åh, vad jag längtar till helg! Det ska bli fruktansvärt skönt. Imorgon ska jag och foppa stå i fiket, vilket betyder att vi slutar ELVA NOLL NOLL. Om damen som jobbar i fiket är så snäll som jag har hört så kanske det blir tidigare än så. Jag tror att damen är en snäll liten kvinna. Men jag stör mig lite på att hon ler HELA TIDEN. Hon gör det. Hela tiden. Men hon är nog en trevlig kvinna. Jag har ju inte en aning. Jag har inte ens sagt hej till henne. Och det är ju bra att man ler åt folk. Men lite störande också. NEJ. Det är bra. One smile makes you go on living. One smile, one pair of eyes can make you see it´s true. To paradise. =KÖRSÅNG

På tisdag ska jag se på det nya kulturmagasinet för ungdomar. ANACONDA. Roligt. För det andra kulturmagasinet heter ju KOBRA. Hahaha. Det är ju faktiskt Salems bror Nassim al Fakir som är programledare. Roligt roligt.
Samma dag är det faktiskt en konsert med Salem på Musikbyrån live. Den kanske man skulle se. Men det är samtidigt som vänner. MEN ÅÅÅH! Nu kom jag ju på. Jag har ju dans JUST DÅ!  NEEEEEEEEEEEEEEJ! Bajjalort. (Klara-ord. I love it. Hihihi)

I helgen blire dans för hela slanten. Fredag lördag söndag måndag tisdag är det dans. WIHOOO :D

Nu är det snart vänner-time. Bye.

RSS 2.0