Baka baka liten kaka.

Jag var på stan igår och i förrgår. i förrgår var jag faktiskt på stan i 6 timmar! med mamma. och ändå hittade vi inte det vi skulle ha! vi gick till ALLA skoaffärer i hela stan men hittade inge bra skor. fast nu tror jag att jag ska köpa ett par seglarskor som är jättesöta. Min mamma har ganska små fötter så hon hade problem med att hitta skor som passade. Men jag fick iallafall en jättesöt skjorta/ blus som var rödprickig, och en tunika som var svart med vita prickar. hur fina som helst.  Och igår var jag på kupan och köpte ett förkläde för tio kronor som var jättefint och jag ska sy omdet till en klänning.

Tack och adjö. Korven är dö.


Sommar!

Nu är det nästan sommar! Helt sjukt vad fort det gick :D 

En bra sak: Vi har beställt en ny dator.
En dålig sak: ALLA mina fina bilder och bra musik kommer att försvinna! :'( Men nu ska jag försöka bränna ner lite musik på plattor så jag kan spara.våår!

Idag var jag ute på en promenad. Det var jätte skönt. Alldeles tyst förutom lite fågelkvitter och mina steg.  Och varmt. Perfekt dag för att vara ute och springa på. Men jag är lite förkyld så jag ska vänta tills jag piggnar till så jag kan fara ut en sväng. 

Snart är det sommar! det gick så fort och nu har nästan all snö smält bort. mm.. Det är så varmt och man kan sitta ute och äta, och grilla. Jag älskar sommaren och våren.

Saker jag måste / vill köpa.
-Bikini.
-Jeans.
-Sommarskor.
-present till bodern.
-Lite nytt smink skulle vara kul.
-Vita solbrillor.
-Ett tunt hårband.

RSS 2.0