konsert.

Nu är det dags att skryta lite :D Brother in law hade konsert igår. Jag var och kollade. Pappa och Daniel är brother in law. det var jättebra. min kusin körade och en som heter johan spelade trummor en annan som heter peter spelade elgiterr och en som heter thomas spelade piano. Det lät jättebra!
sen gick bandet med respektive och åt på T.A gott var det. Nu har jag skrytit färdigt.

Innebandy.

Idag var det innebandyturnering på skolan. Det gick....Dåligt. Men jag är glad ändå :D snart ska jag dansa
Men först ska jag laga mat. Jag kanske har skrivit detta förut men, Jag håller på att sticka en halsduk! den blir jättefin, men den är lite ojämn...mando diao är skitbra.!!

min vackra krona!

min vackra krona!

Visst är den vacker?

Vi spelar typ kort ALL THE TIME nu på skolan. men det är svinkul! om man spelar med rätt personer.
när jag spelar med vissa blir några lätt irriterade och det är pinsamt. för alla hör och ser.

Nu vill jag skriva något viktigt. Var nöjd med allt som livet dig ger!
jag snodde lite från baloo. Men det är ju så. Var glad för att du får mat för dagen! var glad för att du har någonstans att sova på natten! Klaga inte på att det är äcklig mat eller att du inte får dom där svindyra jeansen som du vill ha. Det finns dom som blir överlyckliga för att dom får dricka rent vatten.
Visst, jag klagar ibland på maten och så. men man ska iallafall tänka på hur bra man har det! Jag är så tacksam för att jag föddes till den som jag är.


I got the spirit.

Igår var det kördag. Gospel. Det var otroligt jättekul! vi lärde oss 6 låtar på typ 2 timmar så det var inte lätt att komma ihåg texterna men vi gjorde vårt bästa. Jag sjöng solo. Glömde av mig lite i texten men annars gick det bra. det var också en annan tjej som sjöng solo. Hon sjöng jättefint!
Vi sjöng en låt som heter "I got the spirit" den ägde. Vi shejkade loss riktigt ordentligt och klappade och log. Det var helt underbart! Alla var så glada! Åh!! 

Jag och josse klättrade upp på ett tak i fredags. Det var kul! Inte ett så högt tak men ändå! det var mysigt spännande :D

Det var så mörkt, den kvällen jag gick hem. Jag hade hoppats på något, hoppats på något.
Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt. Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt.
 

RSS 2.0