Woow

Wildkids finns på DVD!! Shit, jag måste nästan köpa. Om jag ändå hade råd!! Jag har så mycket som måste tilläggas i min garderob just nu. Shorts, shorts och bikini. Och Konfaklänning och linne eller liknande till skolavslutning. Gahagaa! Men. Jag tror att det är typ bara två avsnitt per DVD eller nåt. Detta måste jag kolla upp.
För det vore ju skitknäppt.

image61Yey!

Igår var klassen (plus aettorna) i Boden och badade. Det var faktiskt rätt skojjsi. Fast deras kanor kunde ha varit lite roligare... :P Vi badade, åkte kana, hoppade från trampolin och tremeterhöga "hopptornet". S gör sjuka dyk. Han joggar ut på trampolinen tar ett skutt, och sedan flyger han flera meter upp i luften! Och sen dyker han ner igen! Helt sjukt. Man tappade hakan varje gång. När vi hade kommit tillbaka efter en varm bussfärd for jag hem och var ute i solen en stund. Efter det så for jag och vänner till stranden och hade det götteligött. Klara doppade sig! och josse och linda också, men dom doppade inte hela huvudet också :D Jag höll mig ovanför vattnet för jag ville inte bli sickpick. 

Förra helgen var det dans för hela slanten. Jag älskar att dansa! Man blir ju så glad. Iallafall. En show på lördagen och en på söndagen. På lördan blev det inte så riktigt bra som jag ville, men rätt så bra iallafall. Men på söndan så gick det faktiskt skitbra. Det kändes skönt. Lite irri dock, att det inte var så mycket folk! Typ drygt hundra. Varför kom inte alla i hela världen? Alla dansar ju så fruktansvärt bra! Jaja. Jag hoppas att ni kommer nästa år iallafall. För det är verkligen en spektakulär show må jafg säga :D hahaha.

Idag har jag tvättat fönster. Det svider lite i händerna efter alla vridningar av trasan. När jag var klar med de fönster dom jag skulle tvätta, strök och stärkte jag min gardin och hängde upp i mitt fönster. Det blev fint. Nu när jag ändå är igång kanske jag skulle ta och städa också. Får se om jag orkar.

Lev och må. Hejdå.

Operation dagsverke.

Imorgon ska jag tvätta lite fönster. Hm. Jag har tänkt att imorgon ska jag hinna mycket saker innan jag far till stan. Putsa fönster, fixa naglarna, fixa håret och något mer som jag inte kommer ihåg just nu. Det var väl intressant för dig att läsa? Shit vad jag har tänkt typ i flera dagar att jag ska blogga, och nu när jag väl gör det, kommer jag inte på något vettigt att skriva. Nä. Skärpning om jag får be.


Paris

Jajjemänsan. Nu var man hemma. Från Paris alltså. Det har varit en väldigt kul och mysig resa. Vi gjorde rätt många kulturistiska saker :D Vi var på Louvren och tittade på tavlor, bland annat Mona Lisa, vi var i Versailles också, det var helt sjukt vackert. Trädgården var underbar! Det är rätt coolt att tänka att Marie-Antoinette och hennes brudar tassade omkring i trädgården och tisslade. Vi var också inne i cellen där Marie-Antoinette satt innan hon blev halshuggen. Det var skitcoolt! Om man tänker noga så kan man se framför sig hur mörkt och kallt det var och hur fångarna satt där och frös. Jag blir lite irri när jag tänker på hur folket dödade hejvilt under franska revolutionen. De kunde väl bara ha fängslat adeln och hotat med att döda dem istället!? Men folket hade ioförsig alldeles rätt i att adeln hade ett ofantligt överflöd i lyx. Varför kunde inte dela med sig och tänka med hjärnan? Jag skulle så hemskt gärna vilja resa tillbaka i tiden och se hur det egentligen var. Franska revolutionen är otroligt intressant.
22801-60Marie-Antoinette

Vi såg filmen Marie-Antoinette innan vi for till Paris. Den är inte så världsbra. Väldigt lite händer liksom. Jag skulle nog tycka att den var bättre om själva revolutionen hade varit med. Irii.

Just nu hinner jag inte skriva mer. Men det kanske kommer ltie bilder sen iallafall. Jag får se :P

Okej.

Jag tyckte att det här var lite kul :D

En mammas list...
Erik bjöd hem sin mamma på middag. Under måltiden kunde inte modern låta bli att lägga märke till hur snygg och trevlig Eriks rumskompis, Emil, var. Hon hade länge misstänkt att de två hade ett förhållande och nu blev hon ännu mer nyfiken. Erik läste sin mammas tankar och sa: "Jag vet att du undrar, men jag försäkrar dig om att Emil och jag bara är rumskamrater."
En vecka senare sa Emil till Erik: " Har du sett soppsleven i silver? den har varit borta ända sen din mamma var här på middag. Du tror väl inte att hon har  tagit den?" Erik trodde inte det, men han skickade henne ändå ett mejl för säkerhets skull: "Kära mamma, jag säger inte att du ´tog´ eller ´inte tog´ soppsleven, men faktum är att den har varit borta sedan du var här på middag. Kära hälsningar Erik."
Några dagar senar fick han ett svar. "Kära Erik. Jag säger inte att du ´ligger´ eller ínte ligger´ med Emil, men faktum är att om han hade sovit i sin egen säng så skulle han ha hittat den för länge sedan. Kära hälsningar mamma."

Haha :D

Den här är också kul :

En medelålders man stod vid en korvkiosk i Trollhättan och väntade på sin mat. Potatismoset var slut och medan han väntade på att mer mos skulle bli klart dök det upp en annan kund. Den nya kunden visade sig vara en engelsman. Den medelålders mannen vände sig till engelsmannen och förklarade vänligt: "You must wait for the moose."

Hihihihihihiiii. Båda kommer från toalettboken Damrummet. Den är faktiskt väldigt rolig. Lite väl mycket klankande på män kanske, men ibland väldigt kul :D

Get out.

Jag skäms lite, men jag tycker faktiskt att JoJos "Leave" är ganska bra :P

Gårdagen vad väldigt mysig. Vi var hos Elina och först såg vi Offside. Den var svinigt kul :D
ALI, ALI, ALII HEY HEY HEY!! Yes, I´m Ali. HAHAahahaha :D:D
Sedan gick vi upp och pratade lite, sen for Jen och Josse hem och då kokade jag och Elina och Klara thé och satt och pratade om allting i typ två och en halv timme. När jag cyklade hem var det ljust! Det var ljust! Och fåglarna kvittrade och jag njöt fullständigt av den ljuva vårnatten. Kvällen blev väldigt lyckad.

Nu har jag inget mer som jag vill dela med mig av. Vad jag kommer på iallafall. :D

Matteprovisochfredag

BAM! My baby´s looking hot tonight.
Äntligen fredag. Svinigt gött.

RSS 2.0