Musiken vill ha mej.

ett gott råd: lyssna på cardigans.


Frida*2, David, stickning.

Frida hyvönen och David sandström. OJ så bra konsert!! jag kommer inte riktigt ihåg låtarna men jag minns att jag tyckte om dem då. För det är inte så lätt att komma ihåg alla låtar när man bara har hört dom en gång..

The Skolikatalogi har kommit. rätt nöjd är jag men jag såg ganska sur ut.. eller inte sur. men inte glad heller.. Och min lugg ville invardera mitt ansikte. menmen.  så kan det gå.

Advent. Det är så mysigt!  Jag längtar otroligt mycket till julen. nu vill jag att det ska komma mer snö bli kallare och sparkföre. Och slalomväder! När det blir kallare så ska jag använda min halsduk. Den har blivit jättelång! Nu ska jag bara sticka ut dethär garnnystanet så är den klar :D

julklappar. Det är så svårt med julklappar. vad ska man ge till brorsan? jag har typ noll idéer.Och elin ska fylla år och ha fest. vad ska jag ge till henne? Himla svårt.. men på någor sätt ska jag väl klura ut det! men det är mysigt att gå och handla julklappar och presenter också.
Nu ska jag ge alla ett tips. Köp cardigans nya platta. Den är så otroligt bra!  Pappa fick den i present, men jag har lyssnat mycket mer på den ;P Plus att det är svincoolt för skivan är svart! (om någon vill ladda ner en bra låt från skivan så ladda ner "Don´t blame your daughter" eller "Losing a friend")
Nina persson har en sån frän röst!

Nu ska jag sticka klart, sen ska jag sova.

Hej

sally är så bra!! Tack klara, för bilden

Sally är så himla kul :D

vacker sång.

I follow the night Can't stand the light When will I begin  To live again?  One day I'll fly away Leave all this to yesterday What more could your love do for me? When will love be through with me? Why live life from dream to dream.... And dread the day When dreaming ends?  One day I'll fly away Leave all this to yesterday Why live life from dream to dream? And dread the day when dreaming ends  One day I'll fly away Fly, fly Away

hm...

jag tänkte skriva något men jag kom inte på nåt bra.
jag vill att skolkatalogen ska komma NU!! Jag tänker nöta den när den kommer.Nu ser jag på hey baberiba. (stavas det hey BABERIBA?) Aja, iallafall. vi såg på bio idag med skolan. Filmen var helt sjuk. Om den hade varit otecknad ( den var animerad) Så hade jag typ.. jag vet inte SVIMMAT!! för då skulle den ha varit skiitläskig!! IIh hur kan dom visa en sån film i skolan? äh. skitsamma. nu ska jag dricka the. hejdå.

RSS 2.0