Julshopping.

Idag tog jag bussen in till staden för att handla lite juklappar med min bror till våra kusiner.  Vi var ganska effektiva, handlade 6 julklappar på typ...vad blev det... ja, några timmar kan jag väl tro att det var. Typ två kanske. sen ringer mamma till bror och säger att det är pimp my t-shirt på storgatan 61 och att vi kan få varsin om vi vill, så bror köper en t-shirt och jag köper ett grått linne sen  går vi dit och lämnar in dem så killarna där kan spraya och hålla på. Fast min sprayade dom inte på. Men den blev cool iallafall.

såhär blev den :

22801-24

Snygg va? Jag tyckte att det var en aning tråkigt att det såg ut som om dom inte hade lagt ner nån tid alls på den, men jag gillar den!

Såhär blev brors:

22801-25

Den blev också snygg :D

Igår var det minjul med tjejerna, det var hur mysigt som helst!
Vi fikade, öppnade julklappar och spelade biljard.
Jag fick en yoga-DVD och trosor av Elina, av elin fick jag Snowfairy-tvålar och av klara fick jag trosor, eyeliner och ett läppglans :D jag blev väldans glad över mina nya ägodelar. Tack!

Happ.


Soon and very soon.

Snart snart snart. Jullov jullov jullov. åh vad skönt det ska bli.


Ally mcbeal är roligt.

Förkyld.

Igår på skolan kände jag mig tung i huvudet, trött och liksom öm i hela kroppen. Jag anade feber. När jag tog tempen hemma hade jag först 37,8 och sen 38,4. Därför har jag varit hemma idag för att kurera mig.
Mini jul som jag och mina vänner tänkte ha ikväll får maka på sig några dagar, för både jag, klara och elin är sjuka! haha, ganska komiskt. Men jag har idag haft ganska mycket tid att slå in julklappar på iallafall. Det är ju bra. Jag blev nöjd, :D
 Och, i torsdags var det karaoke på skolan. Jag sjöng lite granna upp på scenen i aulan. Kul, men lite nervo att sjunga inför hela skolan, som tur var sjöng jag med hanna så jag slapp känna mig ensam. :D

Åtta dagar och nio nätter kvar. Tänk vad tiden går fort!
Julafton, here I come.

hejdå.

Bo Kaspers Orkester.

Heltsjuktbra, råbra, riktigt bra, rörande bra.

Kvällen började med att Jag och min familj åkte till en resturang där vi åt toppengod mat. Jag åt fläskfilé med nå potatispommesfrites och en jättegod rödlökochvitlöksås.
Efter det drog vi oss till lärkan där jag och pappa satte oss ner på rad 6 och mamma & bror satte sig på rad 11.
De drog igång med I samma bil. Bra låt. Sen fortsatte det med en hel hög av riktigt bra låtar, spelade av riktigt bra musiker. Trumpeten lät så bra. Jag gillar verkligen trumpeter! Det var så så så bra! Jag tycker att du ska se på Bo Kaspers Orkester nån dag. Gör det.

Nu ska jag kila till tv:n för att se vem som vinner Idol. Markus markus markus. Hoppas hoppas hoppas.

Efter 48 minuter...

Markus vann! yes yes yes!!

Jag har just ätit upp en bit utsökt pepparkakedeg. Den där pepparkekedegen är den godaste i världen.
Sådeså.

RSS 2.0