Cap Gemini 40 år.
Min far var på jubileumsmiddag i Stockhom i fredags, och han tog hem menyn av maten som de hade ätit.
Tillåt mig skriva ner den här, på denna blogg, så att era smaklökar gör uppror för att de inte får smaka på detta som jag önskar så innerligt att jag också fick smaka.
Förrätt:
Sotad tonfisk med rostade rödbetor och dijonsenapscréme. Kuvertbröd. (Åhåhåh. Allt verkar magiskt, kanske dock inte senapscrémen..)
Varmrätt:
Grillad oxfilé med ragu på kalvbacon, sticklök, champinjoner. Madeirasky och tryffelpotatis.
Dessert:
Ananasparfait på mandel och kanelbotten med karamelliserad ananassallad smaksatt med mynta.
Vad sägs? Jag skulle lungt ha velat vara där.
Nog om det.
Tillåt mig skriva ner den här, på denna blogg, så att era smaklökar gör uppror för att de inte får smaka på detta som jag önskar så innerligt att jag också fick smaka.
Förrätt:
Sotad tonfisk med rostade rödbetor och dijonsenapscréme. Kuvertbröd. (Åhåhåh. Allt verkar magiskt, kanske dock inte senapscrémen..)
Varmrätt:
Grillad oxfilé med ragu på kalvbacon, sticklök, champinjoner. Madeirasky och tryffelpotatis.
Dessert:
Ananasparfait på mandel och kanelbotten med karamelliserad ananassallad smaksatt med mynta.
Vad sägs? Jag skulle lungt ha velat vara där.
Nog om det.
Kommentarer
Postat av: Haha
Det lät ju inte så gott! :)
Postat av: moa
Elin du kanske inte har så bra smak :P hahaha
Postat av: Elin
Du , jag har jävligt bra smak!
Postat av: moa
Jaså? :P
Trackback