Ojojoj vad tiden går fort.

Alltså var tar all tid vägen? Först är det fredag, sen plötsligt är det torsdag och helgen står på tröskeln igen. Rätt underbart faktiskt.

Livet rullar på på samhälls, det känns faktiskt riktigt bra. Fast idag hade jag mitt första prov. NK B. Om joner och molekyler och periodiska systemet och syror och baser och sånt. Det känns som att det gick faktiskt rätt bra. Förutom på sista frågan där jag fuckade up allt. Fattade ingenting och krafsade ihop någon liten historia om hur jag hade tänkt när jag "löste" uppgiften. En av mina kära vänner berättade hur hon hade gjort på den frågan och förklarade för mig. Plötsligt förstod jag, och kände att det jag hade skrvit skulle se otroligt komiskt ut. Ser framför mig hur vår nk-lärare sitter och flabbar för sig själv när hon rättar våra prov. Och jag sitter där som ett fån. MEN SKIT SAMMA. Nu har jag brytt mig nog, så nu ska jag sluta.

Jag har köpt en kamera. Det gör mig glad. Så framöver kommer det kanske komma lite fler bilder här, vem vet? Inte jag för tillfället. Känner mig som så dålig på det där med bilder och foton. Jag vill vara duktig på att fota och kunna redigera och fixa och trixa. Men jag har varken tid eller ork känns det som. Jag skulle också vilja bli lite bättre på att skriva här i bloggen. Jag får idéer i huvudet mest hela tiden men det slutar för det mesta med "idag har jag..." Skärpning Moa. Nu är det nog med slapp och slö. Ta tag i tillvaron, det är vad jag ska göra. Har jag tänkt.

Sen har jag också fått lite dåligt samvete för min lilla diss av att människor
diktar
såhär.

Visst kan det vara fint och så. Människorna som skriver så kan vara jättefina. Men jag blir mest störd över spridda ord, rad på rad. Det är ju inte ens svårt.

Såhär typ:

Du kikade på mig
under din svarta lugg
råttfärgat hår
spinkiga ben
jag såg tillbaka
på dig
i smyg
kolsvart hår
slitna converse
ögonen
de mörka
mötte mina
de grådaskiga.
electricitet.


Orden bara flöööödar ut på tangentbordet. Tror jag måste anmäla mig till POETRY SLAM. NU GENAST.

Nu ska jag sluta svamla och trixa med nåt. Tack och adjö.



Kommentarer
Postat av: Klara

Hej! Hoppas du har haft en bra dag! Besök gärna min blogg :)



http://klarara.blogspot.com http://klarara.blogspot.com http://klarara.blogspot.com http://klarara.blogspot.com http://klarara.blogspot.com http://klarara.blogspot.com http://klarara.blogspot.com http://klarara.blogspot.com http://klarara.blogspot.com http://klarara.blogspot.com http://klarara.blogspot.com http://klarara.blogspot.com

2008-10-03 @ 22:03:28
URL: http://klarara.blogspot.com
Postat av: moa

Hehehehehehaha

2008-10-03 @ 23:29:43
Postat av: elin

hahahahahahahahha. idag var jag på poetry slam. saknade dina dikter. alla andra var kassa. du skulle rocka.

2008-10-04 @ 18:25:27
Postat av: moa

Kanske skulle ta och ställa upp med min diktsamling "Trasiga ord från ett tonårshjärtas djup". Är riktigt nöjd med den faktiskt.

2008-10-05 @ 21:51:59
URL: http://maoa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0