Planet earth.

Jag såg det programmet igår. Det var bland det coolaste jag sett! Vilka otroliga bilder! De hade filmat på när en isbjörnmamma och sina ungar kom ut ur idet. Jag tror aldrig jag har sett något så sött. Isbjörnungar är så sjukt söta!Det är nästan så att man blir tårögd! Det var också ett inslag om en renjord(?) (tror jag), som vandrade jättelångt för att hitta mer mat. Men vargar jagade dem och ville äta de små renungarna. De sprang rätt in i flocken för att sprida panik, och sen kom en unge ifrån sin mamma! Vargen jagade och jagade och sen snubblade ungen!
Vargen fick alltså tag på den. Skitsorgligt. En annan sorglig sak i Planet earth var en liten elefantunge som kom bort från sin mamma när de skulle vandra till vattnet för att den hade fått så mycket sand i ögonen. Av sandstormarna. Den gick till och med in i ett träd. Stackars lilla elefant. 

22801-37Visst är den sjukt söt?

En annan sjuk grej är den dröm jag hade inatt. Jag var på någon slags skidort med jätte backiga backar :D Och sen! Mitt i backen var det en massa antiloper som hoppade, och en späckhuggare! Helt sjukt. Det måste ju ha kommit in i min hjärna från programmet som jag såg på kvällen. Sen när jag hade hängt med några andra ner för backen träffade jag Klara. Jag sa till henne: Men Klara, du åker väl inte skidor? Och sen skulle jag ringa henne och då svarade en som inte ens bor i sverige nu! När jag gick en bit till i huset (Som jag hade gått in i, typ ett skidhus för att värma sig i eller nåt) så satt han där med sin pappa! Jag frågade typ: Man vad gör ni här? sen minns jag inte så mycket mer. Den här drömmen är typ en av de sjukaste jag har drömt. Men om man tänker efter...Min pappa är och åker skidor, jag såg på planet earth igår och så ringde jag klara igår också. Det är typ allt som har blandats ihop :D haha. Vad roligt ^^,

Dagisen.

Barnen på dagis är så himla söta och goa och snälla! Och duktiga. Jag älskar när de småa springer! Det ser så himla gulligt ut! Eller hur? Idag har jag pysslat med D och A. Deras påskkärringar och tuppar blev skitsnygga! Och sen kom E och ville göra en liten påskkärring med rött ansikte. Den blev söt^^, Men den såg lite arg ut. Haha. E är så söt när hon ska säga R. Jag tror att hon nyss har lärt sig det för när hon typ säger "Kan jag få lite gröt?" Så säger hon "Kan jag få lite grrrrrröt?". Åh, vad de är gulliga alla små gullungar. Igår tog vi en pyttepromenad till en snökulle som var ganska stor som vi åkte på rumpan ner för. Jag och några killar till åkte lite tåg. Det var roligt för det gick faktiskt ganska fort och alla skrek och hade så roligt och var så mysiga ^^. Och idag var det min sista dag .
Skittrååkigt. Men jag är ledig imorgon så det är iallafall lite roligt.

Undrar hur temaveckan kommer att urarta sig. Hoppas att det blir kul. För M ringde mig igår och sa att man
skulle ha med sig bad och gympakläder. Skrev jag det i förra inlägget? Kanske. Aja.
Och solen fortsätter att skina. Underbart, man blir nästan lite bortskämd. menmen.


SOOOLEN!

Ja, den vill vara med oss jättemycket nu. Du är välkommen, solen. Jag har faktiskt kunnat ligga ute i bara bh och trosor idag! Skitvarmt alltså!

Hahahaaaa nu lyssnar jag på olika väckningar på:  http://www.sr.se/p3/morgon/ Det är skitkul!

Nu har praoen på dagiset börjat. Det är roligt :D

Bootylicious.

Helgen har varit god. Jag har liksom inte så mycket att skriva. hm..
Jag har köpt en svart body! Den är skitfin. värsta snyggt och ha till jeans. och ifall jag känner om ett tag att den inte är så väldigt het längre så kan jag ju alltid ha den på baletten! Skiitbra.
Idag tror jag att jag ska göra lite yoga. Fast jag är inte särskilt bra, men bra motion är det iallafall. Typ. Eller så kanske man skulle ut och springa? Får se om jag orkar.

Ikväll är det wildkids! Yihoo.


Onsdag igen.

Maia Hirasawa - And I Found This Boy
Åh, den är så bra!

Onsdag.

Åh, vad skönt att vara ledig! Idag har jag ätit frukost, gått till ica och handlat mjölk,smör och lim, bakat muffins, kokat en kopp te, ätit mat, satt mig på baksidan och njutit av solen och målat mina naglar! (Ute i solen) Härligt härligt.
När jag satt där ute hade jag Klubbland med Håkan Hellström på datorn. (öppet fönster..) Den väcker så sköna sommarminnen. Dels, när jag målade staketet och den spelades på radio, och när jag och Klara stod vid stängslet och Håkan kom inspringande i sin vita kostym. Underbart. Nu är klockan kvart i tre och jag funderar på om jag ska sätta mig och klistra lite i mitt minnesalbum. Det är min vackra pärm som jag klistrar in sköna saker i. Nu, ska jag tillexempel klistra in bilderna från när jag och klara var i stockholm. Det var så himla mysigt och kul! Jag vill göra det nån gång till. Är du på Klara? Let´s go to Stockholm. Om någon annan vill följa så är det ju bara att hojta till. :D

  Vacker dag, eller hur?

Shit vad händerna blir torra av aceton! När jag hade tagit bort mitt röda nagellack (som skulle ersättas av rosaglittrigt) var fingertopparna alldeles vita! Usch. Man kanske skulle köpa såntdär nagellackborttagning. Är det bättre? Vet någon?

Prao clown.

Jag jobbar alltså på en resturang. Praoar. Men den kanske kommer gå i konkurs! Så då vet jag inte vad jag kan göra andra veckan, men men. Vi får se.
Första dagen (igår) var faktiskt ganska tråkig,eller inte tråkig, men det fanns inte så mycket att göra, och när jag inte visste vad jag skulle göra så bara gled jag runt och kände mig obekväm. Men idag var det ganska kul, för det kändes som att jag gjorde nåt hela tiden. Jag plockade, diskade, bar fram tallrikar, torkade. Tja...det var typ det. Men jag tycker att det är ganska trevligt att bära fram mat till gäster och när de har ätit klart fråga; Smakade det bra? Hihihi. Jag ska iallafall var aledig på onsdag och det ska bli sååå skönt. :D Ahh.

vår klor.

Jag är så himla sugen på sommar. Våren har faktiskt börjat smyga sig på, men det kommer bli kallare snart har jag hört.

Igår var det "vasaloppet" på skolan. Det gick faktiskt ganska bra! Det är så kul att åka skidor när solen lyser och himlen är alldeles blå. Dessutom har jag nya skidor och då blir det ännu roligare! :D Idag åkte vi faktiskt också lite skidor på skolan,( men inte alls lika långt som igår. Då åkte alla faktiskt 9,6 km! Långt. Tycker jag :D ) till en liten ö. Där fikade vi lite och njöt i solen. Helt underbart.

Efter skolan, när jag hade kommit hem (runt 12.30) duschade jag och sen for jag, Elina, Josse, Lelle och Klara till stan. Där hittade jag jättemycket söta grejjer! (som jag inte köpte) tex en skitsöt klänning från miss sixty. Den är gul med massa fina blommor på. Men tyvärr var den inte vän med min plånbok. Typ åtta eller niohundra kronor. Hujedamig. Jag och Josse föll för ett par skitsöta skor från Vagabond. De är som ballerinor med vristband. När jag kom hem sa jag till mamma att jag hade hittat ett par skitsöta skor från vagabond, och då sa hon att hon också hade tänkt köpa dem! Vi har ganska lika smak, jag och min mamma. Bra ibland, dåligt ibland. 
Jag köpte en såndär söt BHtopp från lindex. Ljusrosa. Åh den är så skön! Jag har en i blått också. Mamma har två vita :D Haha! Jag önskar faktiskt lite att jag var miljonär. Det skulle vara coolt.

Nu är det änteliigen helg! Åh vad skönt! Nu är det inte skola på FYRA VECKOR! Först, är det prao i två veckor, sen är det temavecka (då arbetar man inte med något, bara med ett speciellt tema) Och sist är det Påsklov! Detta har jag längtat till.

Vår. Du är välkommen när du vill.


Salem Al Fakir.

Igår var jag och Elina på Salem al Fakir konserty på kulturens hus. Det var så himla bra! Han har en otrolig energi och han ser ut att ha så himla kul på scen! Man blev skitglad av att se på honom, när han hoppade runt och utstötte alla möjliga underbara ljud och ord.

  Jag hade, nån timme innan, varit och köpt en present åt joss, och klippt mig! Jag är skitnöjd. Det är samma längd men mer uppklippt och lite lugg. För det var såhär; när jag var i Funäsdalen tittade jag i en peak performace-katalog, och där var det en tjej som hade hur fint hår som helst! Jag sa att när jag får sådär långt hår ska jag klippa mig så. Och nu för ett tag sen så bara märkte jag det. Men! jag har ju ganska långt hår! tänk om jag kan ha sådär som i katalogen? Och det kunde jag! Kul och ha lite ny frissa. Det är faktiskt jättemånga som har sagt att jag har fått så långt hår. Det är skitkul att folk märker det. För jag har sparat rätt länge, och nu bara poff! så har mitt hår exploderat och blitt skitlångt! :D Haha, okej, jag kanske överdriver lite nu men gaanska långt är det iallafall. :D

Efter lyckanskonsertmedsalem, for jag och elina till josse. Där snarrade vi lite candy, såg på film (Att återvända), myste och skrattade. Trevligt ^^.

Ikväll blir det fest hos Klara. Det ska bli skitkul! :D

Skidor.

Nu har jag äntligen fått nya skidor! Dom är svinigt snygga :D
Jag och pappa var idag ute på en tur på mattis. Det var skönt med en aning jobbigt för jag är inte världens bästa skidåkare.

Nu orkar jag inte skriva mer.

RSS 2.0