Äntligen.

Nu är vi i Grekland! Helt sjukt underbart. Och jag har shoppat lite. och nyss fick jag finfin manikyr av A-M. Det är vackert. Jag har konfirmerat mig också. Har jag skrivit det? Det var roligt. Jag fick en massa vackra och bra presenter. Nu ska vi dra ut på stan och ta en drink. Kommer kanske lite bilder sen. HHAHA jag skriver alltid att det kanske kommer bilder men icke sa nicke! Mohaha

Sov gott.

Grekland

Jag har rätt så mycket att skriva och rätt så lite tid. Men det viktigaste kommer här: Idag far jag, Klara och Elin till Stockholm för att sedan fara vidare till Grekland! Wowwww det ska bli så spännande och roligt!

Hejdå.

Kommentera lite nu då!

Onsdag, torsdag,fredag och halva lördag har helt bestått av konfirmationsläsning. Söndag: Ledig, Måndag, tisdag, onsdag, torsdag och FREDAG = Konfirmation. Sedan helg, sedan måndag, och sedan.....GREKLAND! yey! Längtar längtar längtar. Resten av idag (lördag) ska jag slappa. Tror jag.



Trallalalala idag är det tisdag.


Idag är det en sepåTVochfilmdag. Det regnar och är isandes kallt ute. Ganska skönt att bara sitta inne och slappa.

Igår kväll åkte jag och Elina till Klara och gjorde lite smarrig pizza. Elin kunde inte komma för hon skulle vara i stallet en stund. Men sen kom hon och var med oss :D Josse och Linda kom en stund också. Vi såg The 40-year old virgin. Den var sjukt rolig! Jag var lite skeptisk först, ville hellre se en dansfilm, men jag är glad att Klara valde den filmen av en ren slump. Sen gick Linda och Josse hem. Vi gick upp och tittade på "Sunes jul, Julbaket" på Youtube, helt sjukt underbart. Jag har inte skrattat så mycket på jättelänge! Jag fick kramp i magen och blev yr och det började ila i tänderna. hahaha. Måste se. Alla måste se.

Jag och Elina sov över hos Klara och vi hade det väldigt trevligt. Jag smög upp vid åtta för jag skulle till jobbet en stund och då sov klara och elina. Det kändes lite konstigt att äta frukost själv i Klaras hus.. :P men det gick bra och jag försökte vara tyst som en mus. Sen for jag till jobbet och var där i typ två timmar (inte så mycket, jag vet, men vi har sagt att jag ska ha en mjukstart och jag ska jobba mer och mer för varje gång.) och när jag kom tillbaka till Klara såg jag genom fönstret att elina låg och läste och klara  sov. Jag smög in för jag tänkte lägga mig i sängen och låtsas sova när Klara vaknade. Men hon vaknade när jag öppnade min jacka. Vi åt lite frukost och såg på Tzatsiki, morsan och polisen. Underbar film. Jag tycker så mycket om den!

Nu ska jag slappa lite till. Hejdå.

Sommarlov! Sommarlov!! SOMMARLOV!!

Det är så skönt. Inte sätta sin fot i skolan på typ två månader. Skolavslutningen var rätt OK. jag sjöng. "What a difference a day made". Jag blev ganska nervös. Annars brukar jag inte bli så värst nervo, men just inför alla på skolan blir det lite extra pirrigt. Innan vi skulle till skolan idag så träffades jag, Klara, Josse och Linda hos Elina och fixade oss :D Vi blev såå snygga. Jag hade varma rullar i håret, och när vi tog ut dem så det helt wild ut! :D haha så jag fick sätta upp det, men det blev fint. 

Ikväll blire lite grillning hos kleyrey eller elajna. Det ska bli mysigt :P
 


Staden och Hägnan.

Idag var a-laget på hägnan. Kubbspelning (mitt lag vann :D) tipsrunda, hamburgare (pannbiffar), storplockepinn och mygg. och bra väder. Tja. det var helt OK. SISTA DAGEN I SKOLAN! Imorgon på morgonen är det sommarlooov :D. Efter hägnan for jag Elina och Klara till the city. Jag inhandlade: Bikini, hårspännen och ett par....shorts skulle kan kunna säga. Eller mer shortstrosor, för dom är så korta! Men, sjuttio spänn, det var rätt bra :D snart går dom väl på rea för tjugo.. och slutligen en McFlurry :D En DaimMcFlurry är aldrig fel.

När jag kom hem åt jag lite krubb och sedan satte jag mig i ett fotbad och hade lite pedikyr, så nu är mina fötter sååå fräsha. Mina händer också för den delen. Jag gjorde nämligen lite manikyr också. Min mor ska få äran att måla mina vackra naglar sen, haha.


Bränna bollen och axlarna.

Idag på skolan har vi spelat brännboll. Pretty boring. När vi var på utelaget, (i sammanlagt 48 minuter) så brände jag mina axlar. Det gör inte ont, men det är fuult! Inte snyggt med linne-märken på skolavslutningen när man kommer att se min rygg ganska mycket. Jag får ha utsläppt hår. Brännbollen gick inte så värst bra. De två första matcherna var katastrof. Vi förlorade med trettio poäng. Pinsamt. Men det sista vann vi. Mot sjuorna. Wiho.

Kom iallafall hem ganska tidigt. Vid två typ. Sen kom mamma hem också tidigt, och hon hade köpt den fina kjolen på Noa Noa till mig!(som jag provade igår när jag var på stan med henne) Åh, den är så fin. Till den ska jag ha ett linne som är i samma färg, också från Noa Noa. Det kommer bli så fint. Jag känner mig fin när jag har det på mig. Jag ska ha det på min konfirmation.

Jag, Elina, Klara, Christina, Aki och Santra var ute och sprang idag på ormberget. Det var skönt att komma ut lite. fem komma fyran sprang vi. Jag ,Elina och Klara sprang lite fortare än C och A och S. Trettio minuter tog det! Det är ju faktiskt ganska bra. Tycker jag.

Imorgon är det Sveriges nationaldag. Då ska jag och bruttorna ha picknick. Det ska bli mysigt. Jag ska äta kycklingmacka har jag bestämt. Mumma.

Fredaaaaaaaaaaaaaaaag!

Åh. Ljuva frihet. Nu är alla prov, läxor och uppvisningar förbi. Tråkigt att dans och sång är över, men det är faktiskt rätt skönt att inte behöva tänka på någonting. Idag har det varit en go dag. Fast jag glömde ringa M igår och säga att vi hade sovmorgon idag till tio. Då fick jag lite panic på morgonen när jag märkte det och ringde som en galning till diverse telefoner. Men ingen M någonstans.

Iallafall. När vi kom till skolan skulle niorna visa upp sitt Sceniska projekt. "Grease Cover". Det var rätt så bra :D Kul att missa lektioner iallafall :D Sen åt vi lunch, sen hade vi idrott (boboll) sen hade vi jättejättekort matte, man fick bara veta sina betyg. Så jag kom hem vid kvart i ett! Sviiinigt gött :D Jag la mig i solen en stund, och sen satte jag igång lite brödbak. Evas rålnyttiga filmjölkslimpor bakar jag :D Det luktar gott. Från ugnen. Nu ska jag se That 70´s Show. Hejdå!

RSS 2.0