Hejhoppigalopp.

Idag kommer Elin hem från Götet. Ska bli kul och träffa henne igen :D. Mi hermano är också i götet och är och shoppar och har varit på en Mando Diao konsert. Jag är inte ett dugg avundsjuk. Nejnejnej. Han kommer hem på tisdag. Ska bli kul att träffa honom också. Och just NU är Klara i Sthlm! Jag hoppas hon har det svinkul :D Det tror jag.

Helgen har varit god. I fredags var jag på stan med några bruttor och ihandlade ett vitt linne. Wiho. Det är typ det rooligase på hela stan. not. Men! Sedan, på vägen hem i bussen, impulsstannade vi på bigheden och köpte lite go-grejjer som vi senare skulle förtära hos Elina. Jag och lelle hittade lite kundvagnar som ingen hade kört iväg och fick ihop hela 20 kronor! Hahaha. Sen gick vi till maxi och köpte: En baguette, lite kex, En såndär cremeost, läsk (Sockerfri) , Vindruvor, Och lite nötblandning. Smarrigt värre :D
Sen såg vi film hos Elina och snarrade på alla godsakerna.

Igår (lördag) Var jag på Maxi igen, med min mamma, och handlade lite. Sen började vi göra god mat. Våra gäster kom typ vid 18.00 och vi hade, (jag måste skryta lite) gjort hur god mat som helst.
Förrätt: Grillad halluomiost med creme balsamico och ruccolasallad. Varmrätt: Fläskfilé som hade liksom ett litet täcke av skinka och parmesanost och ovanpå det, var det ett smördegstäcke så det blev som gratinerat. Till det, Sockerärtor, rödbetor, och jordärtskockor som var rostade. Och en basilikasås.
Efterrätt: Hallon och blåbärs sufflé med glass. Ååh! hör ni hur gott det låter? Det var skitgott.

Idag har jag skottat gården med mamma och släpat bort granarna till den, än så länge, lilla maj-brasan.
Så jag fick både frisk luft och motion. :D brabra.
 I fredags så fick jag en bok av mamma, Som heter Påven Johanna. Den är riktigt bra. Intressant bok. Men jag har inte kommit så långt. Jag läser inte såna slags böcker så ofta, det blir mest ungdomsböcker för mig. Men jag ser fram emot att läsa klart den!

Tack för mig.

Wild Kids

ÅÅ Wild kids är så otroligt superkul! Jag kan iblan känna mig lite töntig som tittar på det, men det är svinigt kul. Speciellt när folka ramlar i vattnet. :D Det var två som gjorde det i det sista programmet. Hahahaaa. Det är alltid kul när folk ramlar! :D

Queen of the world.

Så. Skola idag. Sådär.

Först kom vi till spanskan och fick lite papper somvi skulle skriva. Sen bar det av till stan för vi skulle på studiebesök på TV 4. Det var faktiskt riktigt kul, och vi fick mycket bra information.Och vi fick vara inne i studion :D Fast det kanske många har varit.

Nu till något helt annat. Det är en sak som jag har tänkt på. Ni vet dom där rapparna som har massa päls medan 40 tjejer springer runt dem i BH? Typ Akon och dom. Klarar dom inte att göra nåt själv? Jag menar, Det är nästan aldrig så att de gör en låt själva. Det är alltid nåt samarbete med någon. Finns det nån låt som Soop Dogg är ensam på? Klarar han inte av att stå ensam på en scen eller i en video? Laleh gör det iallafall. Och hon är svinigt bra.

Tack för mig.

Födelsedag.

Igår fyllde min mamma år och idag fyller min kusin år. Det är exakt sju år sen han föddes. Ungefär.

Jag är helt sjuuukt trött! Det blev inte många timmars sömn hos Elina :P
På kvällen blev det lite film, svull och prat :D mysigt var det.

Nu håller jag på att rasa sönder av trötthet.

Hejdå.

På torsdag är det ärtsoppa på lördag är det fest, men fredag är ändå den dagen som känns bäst. Hahaha

Ja. Idag är det då fredag. Kul. Ikväll blire sovning hos E. Och jag och Mamma var och inhadlade en present till J, lite candy och slutligen vispgrädde. Mumma. El Chombo - Chacarron HAHAHAHAAA den är rolig :D Nu orkar jag inte skriva mer. För jag har inte så mycket i min hjärna kvar. Det är bara blurr. Inte nåt som ni fattar! :D haha

P3 SVEA

Alltså. P3 svea är nog det bästa kanalen någonsin. Och vanliga p3. Det är bra låt, på bra låt. BARA BRA LÅTAR! typ. Just nu är det Laleh med November. Den är helt underbar. Och innan det var det Veronica Maggio med Havanna mamma, Och innan det så var det Säkert med Vi kommer att dö samtidigt. Åh. Alla är så braa.

Skidåkning.

Var det idag på gympan. Ganska kul. Sist hade vi engelska, det blev inte gjort så mycket på den timmen. Mest minnen-prat. Men det var kul :D

Idag ska jag dansa. Det ska bli skitkul! Det känns som att jag inte har dansat på jättelänge. För jag har varit sjuk.

Dagens goda : Skalat äpple. Det är godare än man tror! :D
Dagens roliga : Minnen-pratet. J var rätt skojjig. :D haha
 

Åh!

Fy vad skönt! nu är allt som det ska igen. Puh!

ÅÅÅÅÅÅ

Jag klantade till det och nu är ALLT PÅ HELA BLOGGEN BORTA!!!! man måste klicka på sök och sen klikc på nåt inlägg så kommer det upp. SKIIITBLOGGGG!!

OC

Idag var jag i skolan. Typ den bästa dagen att komma tillbaka på. :D Klara, min bästaste vän har klippt sig och det blev skiitsnyggt! Hon passar verkligen i det. Det är liksom inte så mycket kortare. Hon har fortfarande ganska långt hår, men det är mer uppklippt och format. Svinsnyggo.

Gympan var riktigt kul, det var två praktikanter som skulle vara med oss och göra lite uppvärmning. Det var skitkul. Sedan var det några som spelade basket eller vollyboll, men jag spelade badminton med björn. Det var kul, men lite enformigt kanske för vi hade inget nät :D haha.

Jag lyssnade lite på radio när jag kom hem. Det var Christer. Det är ett riktigt kul och bra program. på fredagarna vid två brukar de ha så att man kan ringa in och berätta vad som har varit det bästa i veckan. Som att man har fått en kusin, att man har kommit in på ett universitet, eller kanske bara att man fick en gratis bulle på fiket. Några av de bästa grejerna som har hänt mig i veckan var, att jag var sjuk så jag fick vara hemma och slappa. Det var riktigt skönt. Jag kände att jag behövde det. Då fick jag nämligen se en massa OC avsnitt och det ver sååå bra! Man blev helt glad av det. Och att jag fick sitta och läsa i en fåtölj. En av mina bästa böcker. Malin + Rasmus = Sant. I fotöljen har vi ett sktimysigt fårskinn. ÅÅH det är så mjukt och skönt och helt underbart att sitta och läsa i med en kopp te. Det var nog det bästa. Plus! att det var kul idag på gympan. Fast det brukar vara kul ganska ofta. Men det kändes som att alla hade kul och dom där övningarna såg rätt roliga ut. :D

Kaitlin i OC (Willa Holland) har otroligt snygga kläder. Och snyggt hår. Hon kan typ få allt att se snyggt ut. En grej som hon hade var jättesnygg, det var ett linne med en spindel på tror jag. Det låter lite fult kanske, men hon kan matcha så att det blir helt snyggt  :D Fast det kanske inte är hon som bestämmer vad hon ska ha på sig i serien. Men snyggt är det är det iallafall.

Nu ska jag se OC avsnitt 11. :D Ooooh yeah.

Ha en bra helg!

senare:
Imorse hörde jag på radion att Anna Nicole Smith var död. Tråkigt. Inte för att jag har en aning om vad hon gjorde. Vad gjorde hon? Alltså, varför vet man vem hon var? Jag undrar hur hon dog. Överdos av något kanske? Vem vet.

Nu har jag sett avsnitt elva. Det var inte lika bra som alla andra. (Alla som inte har sett det borde kanske inte läsa detta, eller alla som inte vet att Ryan och Taylor kommer bli tillsammans borde inte läsa detta. :D hahahaha) Det är typ alltid Ryan som måste säga förlåt för nåt som Taylor har gjort fel! Jag menar, om han typ tror att hon är otrorgen och pratar med henne om det så blir hon sur och typ tror att han tycker att hon är en slampa eller nåt. Sviindåligt. Det kanske finns anledningar till att han tror det. okej.

Hejdå!


Sjuk.

Var hemma igår och idag. Min bror har laddat ner på nåt vis några OC avsnitt så jag har sett typ tre idag :D
Dom börjar bli helt roliga! Inte sådär deppigt som förut. Skitbra.
Nu ska jag steka plättar. Sen ska jag se mer OC.

Och! en annan sak. Det är skiitfint väder ute. Lite synd att jag är sjuk. Gååå ut!

Kväll, dag, svag.

Ja. Igår blev det då lite bio med mis padres. Vi såg Underbara älskade. Den var bra, men inte så händelserik. Efter det blev det lite bowling med lelle, elina, och elin. Hanna och Crille var med lite också med dom bowlade inte..
Igår så tonade jag mitt hår en aning. Det är ganska rejält mörkare. Det blev fint, men jag skulle nog aldrig färga håret så. Men fint blev det iallafall!

Idag kanske det skulle bli lite spinning. Men jag vet inte. Vi får se.

Kopierade från Lindas blogg:

1. Nämn en skönhetsprodukt du inte skulle klara dig utan!
Jag skulle väl klara mig utan nån skönhetsprodukt men..läppglans? Eller hud- och ansiktskräm.

2. Vad kommer du att införskaffa till våren/sommaren?
Hm..solhatt kanske...shorts. Jag det får jag väl se!

3. Nämn ett plagg eller en kombination av flera som vi aldrig kommer få se dig i.
Sånadär marknadskläder med massa snörning.

4. Vad gillar du bäst hos dig själv utseendemässigt?
eh...vet ej. Mitt ansikte kanske? Nä, jag vet inte :D haha


5. Sveriges bäst klädda enligt dig
Man: Daniel Adams-Ray från Snook. Kvinna: ?


6. Sveriges sämst klädda enligt dig.

vet ej.

7. Nämn en bloggare som du tycker klär sig i din smak!
Maaaaah! Jag vet inte!


Nu måste jag göra något. hejdå.

RSS 2.0