Söndag igen.

Idag var det tidig uppgång och det bar av till körkan. Konfirmation. Där var det lite lekar, gudstjänst, stationer, lek och samling. Inte världskul. Menmen. Jag hade som en bild i huvudet förut att min konfirmation skulle bli skitkul. Som de flesta andras har blivit. Men dessvärre är den inte så jättekul. Det känns lite sorgligt eftersom det är den enda konfirmationen i mitt liv. Jag vill att den ska vara rolig.

Nu kommer lite frågor som jag snodde från Pang Pregos hemsida. P3 alltså. (Jag har tagit bort några som jag inte gillade eller tyckte var onödiga)

Namn:  Moa

Sysselsättning: Går i skolan

Din lukt: Moa-lukten. Hur skulle man beskriva min lukt?

Vad gillar du? Jag gillar glass,sommar, kramar, Vänner, Grillad mat, Kärlek.

Vad ogillar du? När folk ignorerar, Krig, Människor som är elaka.

Vad tycker du är bäst på tv? Vad är sämst? Vänner och Wildkids gillar jag väldigt mycket. Men typ serier som Ghost Whisperer Tycker jag är rätt kasst. När skådisarna är dåliga.

Vad lyssnar du helst på? Vad lyssnar du helst inte på? Jag lyssnar helst på P3 SVEA. Men inte TITITITTITITI musik. Tecno och sånt alltså.

Vad har du för klädstil? Hm...Jeans eller leggings med snygg tunika eller topp och någon slags kofta.


Vilken är din mest uttjatade anekdot (självupplevda historia)? Hm...Jag förstår inte riktigt frågan. Men den som mina kompisar brukar nöta är väl när våran fröken i typ trean eller nåt ställde en fråga, och jag räckte upp handen. Solbritt pekade på mig och sa; Moa?. Då sa jag; Jag?. Alla tycker att det är så roligt eftersom det finns ju bara jag som heter Moa i klassen. (Jag hävdar dock att Solbritt bara viftade åt mitt håll och inte sa mitt namn, men det gör väl detsamma:P) Är detta en anekdot? Jag vet inte.

Vad har du för problem i ditt liv just nu? Mina problem vill jag inte skriva om här.


Vilken är din favoritkunglighet? EEEEhh. Jag har inte så bra koll på kungligheterna...


Vad har du för planer inför sommaren? Grekland Grakland Grekland! :D Bada, Sola, Mysa, Äta.


Vad tar du med dig till en öde ö? Båt? En Lyxbåt som klarar alla väder :D hahaha.


Vad engagerar dig? Sånt som verkligen verkar leda någonstans.


Vem är du? Jag är....Varför är denhär frågan så svår att svara på? En flicka.


Vad har du för idoler? Salem al Fakir är en av mina idoler. Fast egentligen gillar jag inte ordet idol så mycket. Det känns som...åtta-åriga flickor som säger att deras idoler är Olsen-tvillingarna.

Vad vill du veta mer om? Språk, Konst, Algebra.


Vilken är din favorit-NicePrice-artist?(Tex Peter LeMarc) Jag gillar faktiskt Peter LeMarc.


Vilket ögonblick i historien skulle du vilja varit med på? Jesu födelse.


Vilken är din favorituppfinning? Cykeln. Genialiskt.


Vilket land skulle du vilja höra om i ditt program? Frankrike.


Vilken person skulle du vilja höra om i ditt program? Jag tänker och tänker, men kommer inte på någon bra.

Ja, det var det. :D Nu ska jag försöka att läsa lite Jungelboken.

Söndag.

Japp, idag är det söndag och jag borde verkligen gå och läsa The jungle book. Men mitt huvud och mina ben vill fixa snygg frisyr, så jag ska nog göra det istället.
Dagen började med frukost som var god, lite slapp framför teven och så.. Sedan ryckte jag upp mig och for ut och sprang. Himla skönt väder! Åh vad jag älskar när våren kommer!
Vid fem ska jag och mamma till mormor och morfar för mormor har fyllt år. Det ska bli trevligt. Men, jag får inte missa wildkids finalen.
En som är skitsnygg i håret är Gwen stefani. Jag gillar verkligen hennes stil! Kanske inte alltid, (hennes senaste videos) men i de lite äldre är hon svincool.
22801-57
Detta är min favorit. Sånt här hår vill jag ha!

    Skitsnyggt, eller hur?

Kvällarna små.

Igår (som jag glömde skriva igår) var jag ute och spelade brännboll med elin, lelle, linda, hanna, josse, jennifer, emma och rebecka. Det var roligt :P Sen spelade vi lite king, sen drog josse, linda, hanna, emma, jennifer och rebecka hem, så då for jag och lelle och elin till mig och hoppade lite studsmatta. Sen gick vi in och snarrade lite chirre. :D

Ikväll var jag och åt med pappa på kulturens hus. Det var jättegott :D Sen for jag till enström där flock var. Vi for och spelade lite brännboll, sen for vi vidare och klättrade upp på ett tak. Det var rätt högt så jag vågade inte hoppa ner. Jag och josse blev sittande på taket ett tag, då jag plötsligt tog mod till mig och hoppade. Jag fick svinont i fötterna. Sådär som att det spränger. Sen hoppade josse också :). Ja, och sen drog hammar, emil och oskar och oskar hem. Så vi tjejer for till Josse och såg på Kommisarie Winter. Den var lite scary men bra. Och nu sitter jag här och bloggar och lyssnar på Bo Kaspers Orkester. Jag ska nog gå och sova. Jag var jättetrött i Josses soffa, men nu är jag inte lika trött känns det som.

Imorgon: Fira mormor som har fyllt år, Se wildkids-finalen. Lejonen måste vinna.

Våren är här.

Idag skulle jag direkt efter skolan på rep med dansarna (Dans och musik föreställningen) och Å hade sagt att det var på ormberget, så jag skulle ta bussen dit efter skolan. Jag har aldrig varit på ormbergsskolan så jag hade ingen aning om vart jag skulle. Men jag satt mig på bussen och chaffisen sa vart jag skulle. Så det gick bra. Men när jag kom till stan så stod pappa på busshållsplatsen och vinkar att jag ska komma ut, så jag går ut och han säger till mig att Å hade sagt fel, att det var i stan repet var. Shit vad tur att du kom och sa det, sa jag. Så jag knatade till kotten och smög runt lite men jag hörde inga ljud så jag tänkte att det kanske var i aulan. Jag gick dit, och jag ser att det är världens orkester inne i aulan. Men jag gick in för jag tyckte mig se G. Efter att ha stått där och sett lite allmänt förvirrad ut, pratade jag med G och jag fick låna hans mobil och ringde till Å. Hon kom och mötte mig utanför kotten, där alla hade suttit längst in och pratat. jag kom typ en timme sent. Menmen, själva grejen gick ju bra :D Det kommer bli svincoolt. 31 Maj, Kulturens hus kl. 19. Och det är GRATIS! Bra va? KOmkomkom.

I onsdags kunde jag sitta ute i solen och plugga satsdelar. Det var skitskönt att det var så varmt! Och det var blåsippor i rabatten, (som jag kanske har skrivigt förut) Åh, de är så fina.

22801-50

22801-56
Jag råkade he sönder våran solstol. Men det gör inget. Hoppas jag.

Utmaningen.

Nu har jag hittat lite kläder som jag skulle kunna tänka mig ha på de olika tillställningarna.
Detta är klänningen till mit bröllop. Men jag vet inte riktigt. Jag vill iallafall ha en vit med först tajt och sen pösig av tyll eller nåt. Ungefär som de här nedanför. tänk att den gröna ska vara helvit så fattar ni.

22801-43

 Den grönas form gillar jag jättemycket, tyll tyll tyll. Men den ska vara vit.

Så vidare till nobelfesten. Där skulle jag nog ha nåt lite fint. Typ som på en bal.

22801-44 Fast kanske inte i just den färgen. Eller kanske..
 Dessa var också fina tycker jag.

Nu till melodifestivalen. Som jag såg att någon annan hade skrivit, kommer inte ihåg vem, beror det ju på hur låten är.. Men här är några kandidater:

22801-48 Med Svarta leggings till och några färgglada klackisar.
 

Sådärja! Rätt nöjd är jag iallafall. Jag hittade en ganska bra sida med snygga brudklänningar och balklänningar. Åh, jag vill ha.

Igår kunde jag sitta ute i solen och plugga, det var skönt. OCH! Blåsipporna har kommit fram! Snacka om vårtecken! Åh de är så fina. Kanske lägger upp bilder sen.
Nu ska jag se That 70´s show. Hejdå!



Oboy.

Imorse snöade det! Skitdåligt. Men typ allt har smält nu.
 Jag kan inte atna utmaningen just nu för jag har sökt kläder på nätet typ överallt men jag hittar inget snyggt!! Har ni något tips på bra sidor? aja.

Nalovardo.

Jag stavade fel i förra inlägget. Det stavas ju Nalovardo! Där var det iallafall roligt. Inte världens bästa åkning dock, dels för att det var ganska enkla backar och dels för att det var så varmt. Backarna blev lite smöriga. Men det var soligt och skönt iallafall :D 

Jag har blivit utmanad av Hanna och Elina, men jag hinner inte börja med den nu..Den kommer inom kort!

Nu ska jag snart se Wildkids, yeyeyeyy.

Nallo.

Japp, imorgon far jag iväg till Nallovardo, ska vara där i fyra dagar tror jag, så jag blir inte borta så länge. Men det ska bli kul ^^. Hoppas det blir soligt väder. Mmmm.
Nu ska jag och mamma baka lappkakor. Hejsvejs! Oj! Jag glömde. Glad Påsk i efterskott. Jag hade det trevligt hos mormor och morfar. Det var min familj och kussarna. Det var skiiitgod mat. Nu. Hejdå!

soooolkis.

Nu har jag varit hemma från skolan i tvenne dagar. Det har inte varit skitkul. För det finns typ ingenting att göra. Man fick göra smycken på skolan. Dom säger att de blev skitfina. Hade varit kul att göra :( Men jag ska imorgon till skolan. Då ska det vara tipspromenad. Skitkul. Verkligen.  Aja. Vi slutar tolv iallafall. Det är ju bra.
Idag har jag gjort blåbärsbrownies. De vart inte alls så goda. Kakor ska nog nästan alltid innehålla smör och ägg. Dessa brownies innehöll inte det. 

Idag har det snöat! Jag visste det!  Precis när jag har tagit fram cykeln så passar snön på att komma. Anyway, den försvinner säkert på ett kick. Kan nog cykla till skolan imorgon. 

Jag har just ätit en hamburgare och det smakar inte så gott i min mun. Hamburgare är typ godast hemmagjorda. Faktiskt. 

Hejdå.
 

RSS 2.0